<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Paul Bruijzeels (m) opent een tweede vestiging van La Casita, samen met Xander Piket (l) en zoon Joep (r). Foto: pr
Paul Bruijzeels (m) opent een tweede vestiging van La Casita, samen met Xander Piket (l) en zoon Joep (r). Foto: pr (Foto: )
Ondernemer in beeld

La Casita opent tweede vestiging in Wassenaar

  Zakelijk

La Casita gaat uitbreiden. Het Spaanse restaurant van Paul Bruijnzeels opent in mei een tweede vestiging aan de Van Hogendorpstraat 139 in Wassenaar. De nieuwe naam wordt La Casita y Mas, wat zo veel betekent als La Casita en meer.

Het idee voor een uitbreiding naar Wassenaar ontstond tijdens bijeenkomsten van Vorstelijk Vrij, de marketingorganisatie voor Voorschoten en Wassenaar, waar Paul in het bestuur zit. 'Van mede horecaondernemers hoorde ik regelmatig dat er in Wassenaar eigenlijk geen grand café is zoals wij Het Wapen hebben', zegt Paul. 'Toen zijn we gaan praten en nadenken. Hoe leuk zou het zijn om een nieuw restaurant te openen.'

Toen het pand aan de Van Hogendorpstraat vrij kwam, was de keus niet moeilijk. 'Het huurcontract is inmiddels getekend en de komende weken gaan we inrichten. Het pand zit boven de parkeergarage aan de Van Hogendorpstraat en heeft een groot terras wat we natuurlijk helemaal Spaans gaan inrichten.

Het 'nog meer' in La Casita y Mas betekent een meer uitgebreide lunch- en dinerkaart met à la carte gerechten en natuurlijk tapas. 'Maar daarnaast dus ook de Grand-café functie, dus uitgebreide koffie in de ochtend, lunch en 's avonds aan de bar cocktails met heerlijke Spaanse tapas.'

Naast Paul zijn zoon Joep en de Voorschotense bedrijfsleider Xander Piket, mede-eigenaar van de Wassenaarse vestiging. 'We gaan er met zijn drieën het management van beide vestigingen doen', zegt hij. 'Dus we verliezen de aandacht voor Voorschoten niet, dat blijft onze hoofdvestiging.'

En hoe zit het met zijn plannen voor een tweede restaurant in de Voorstraat 38? 'Die blijven bestaan. Het is wachten op de gemeente maar zodra de vergunning er door is, moet er nog volop verbouwd gaan worden. Het duurt zeker nog twee jaar voordat het zo ver is.'

Vooralsnog is Paul druk met de voorbereidingen voor het nieuwe restaurant en is hard op zoek naar personeel. 'Ik heb vacatures voor keukenpersoneel en in de bediening in zowel Voorschoten als Wassenaar. Druk ja, maar het is vooral heel erg leuk om weer een nieuw restaurant op te zetten waar natuurlijk onze Voorschotense gasten ook van harte welkom zijn.'


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten