Amnesty boekenmarkt in Voorschoten weer goed bezocht (foto PR)
Amnesty boekenmarkt in Voorschoten weer goed bezocht (foto PR)

Amnesty boekenmarkt brengt € 14.500,- op

Algemeen Regio nieuws

De jaarlijkse boekenmarkt van Amnesty International Voorschoten/Wassenaar kende met zo'n € 14.500,- een iets hogere opbrengst dan vorig jaar. In vier dagen tijd vonden bijna 10.000 boeken nieuwe lezers. De gehele opbrengst komt weer ten goede aan het werk van Amnesty International. 

Traditiegetrouw werden de eerste dag de meeste boeken verkocht. Ook de drie dagen daarna bezochten veel mensen de markt. Opvallend waren de vele jongeren die naar hun favoriete boeken kwamen zoeken. De boeken die overbleven zijn naar kringloopwinkels in de regio gegaan. De markt is gehouden in 'De Ontmoeting' en 'Het Pluspunt'. Deze ruimte is belangeloos beschikbaar gesteld door de Protestantse Gemeente te Voorschoten.

De volgende Amnesty boekenmarkt wordt gehouden vóór de zomervakantie van 2020.  

De kerngroep boekenmarkt Voorschoten/Wassenaar bedankt alle mensen die boeken hebben ingebracht, alle kopers en de vele vrijwilligers voor hun inzet en enthousiasme.

 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Instappen maar weer!!! 9 uur geleden
Afbeelding
Bezoek Berbice op 20 mei: Dag van het Kasteel 11 uur geleden
De sfeer zat er goed in bij de gasten en de chauffeurs.
Ook de 92e Autotocht was weer fantastisch! 14 uur geleden 4
De bewoners van het Geestwoningpad hebben zich verenigt. Van links naar rechts: Theo Meppelink, Rudi Broekhuizen, Vanessa Broekhuizen, Michiel van Ormondt, Frida Spruijtenburg, Marjan Osendarp, Martyn Smith.
Nieuwe bewonersvereniging Geestwoningpad 9 mei, 14:00
Afbeelding
Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge bij TV Forescate! 9 mei, 08:48