Foto: Damian Neessen.
Foto: Damian Neessen.

Eindshow Avanti: It's all about the music!

Algemeen Sport

Voorschoten - Zaterdag 1 juli was de jaarlijkse eindshow van Avanti Voorschoten met de toepasselijke titel;  'It's all about the music!' De dansers hebben een onvergetelijke show neergezet waarbij er werd gedanst op verschillende muziek uit verschillende tijden. De openingsdans zelf was al een reis door de tijd waarbij werd gedanst op klassiek, rock 'n roll, disco en hedendaagse popmuziek.

Door de verschillende groepen die meededen was er een mooie variatie in leeftijd, stijl en niveau. De allerkleinste van de verenging lieten hun danstalent zien op liedjes van Vaiana en de oudere meiden en heer vermaakte het publiek met een hilarische dans op nostalgische muziek. Er waren niet alleen jazzballet dansen, maar er waren ook meerdere groepen die hun streetdance kunsten lieten zien. Stoere meiden van streetdance lieten hun innerlijke Beyonce naar boven komen en speciaal voor deze voorstelling waren meerdere jazzdansers bij elkaar gekomen om een knallende streetdance dans neer te zetten. Om het allemaal nog wat specialer te maken werd het publiek meegenomen in het sprookje van Sneeuwwitje, waarin Sneeuwwitje het bos in moest vluchten voor de boze koningin en daar het huis van de 7-hiphop dwergen vond.

 De dansers hebben weken geoefend voor deze show en mogen dan ook trots op zichzelf zijn. De show was natuurlijk niet mogelijk zonder de (hulp)juffen die de prachtige dansen hebben verzonnen. Namens de dansers van Avanti Voorschoten heel erg bedankt juf- Jitske, Jolanda, Daisy, Laura N, Sabine, Laura S, Frederique, Anna, Elisa, Lotte en Eline. We kunnen allemaal niet wachten om volgend jaar weer zo'n gave show te zien!

Geschreven door Lina Gaussi

Foto: Damian Neessen.
Foto: Damian Neessen
Foto: Damian Neessen.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 2 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 20 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 20 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 20 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 20 uur geleden