Angela en Vito Tumbiolo. Foto: Weekend van Voorschoten
Angela en Vito Tumbiolo. Foto: Weekend van Voorschoten

Harper's Bazaar: Va Bene Voorschoten behoort tot de beste Italiaanse restaurants

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten - In de Harpers Bazar van juli staat het Voorschotense restaurant Va Bene genoemd bij de beste 21 Italiaanse restaurants van Nederland.

'Op het moment van schrijven komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Zomer in Nederland. Maar nee, we klagen niet. Heus niet. Better days are coming, zo is ons beloofd. En als dat onverhoopt toch niet zo blijkt te zijn, dan brengen we zomerse vakantie-oorden toch naar eigen land? Italië bijvoorbeeld.
Zie hier: 21 x de lekkerste/ leukste/ beste/ nieuwste Italiaanse restaurants van het land. In willekeurige Buon Appetito!'

Va Bene
'Het Siciliaans-Italiaanse menu dat chef Vito bereidt, is elke dag anders. Sla de bruschetta niet over en zeker ook de 'antipasti misti' niet, een mix van voorgerechten. De schaal is gigantisch en alles is goddelijk. Daarna een pasta als hoofdgerecht (de eenvoudigste zijn vaak de lekkerste) en alles is goed. Bovendien zit het restaurant op een van de mooiste plekken van Voorschoten én alle gerechten zijn opvallend vriendelijk geprijsd. Een adresje voor vaak. Voorstraat 26, Voorschoten. ', zo staat er te lezen.

Bron: Harper's Bazaar, tekst  Maartje Diepstraten

Nieuws overzicht

In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 2 uur geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 2 uur geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 3 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 18 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 20 uur geleden