Afbeelding

Voorschotense muziek tijdens Picknickconcert Laurentius

Algemeen Evenementen

Na de succesvolle afgelopen 3 edities, zal Muziekvereniging Laurentius ook dit jaar weer een picknickconcert organiseren. Het picknickconcert wordt dit jaar gehouden op zondag 10 september in het Burgemeester Berkhoutpark in Voorschoten.

Voorschoten - Neem uw kleedje mee voor een gezellige middag, een lunch is ter plekke te koop, en kom luisteren naar een zeer gevarieerd programma. Naast een gastoptreden van Harmonie Voorschoten, varieert het programma van een optreden van het concertorkest, de swingende en herkenbare showmuziek van Jong Laurentius, tot het prachtige repertoire van Drumfanfare Laurentius. De muzikanten van de Drumfanfare maakten begin deze zomer nog indruk met hun prestaties tijdens het Wereld Muziek Concours, de 'Olympische Spelen' van de blaasmuziek, waar een Zilveren medaille op het onderdeel Mars werd gehaald, en een overweldigende Gouden medaille met hun show 'When Prince Becomes King'!

Kom kijken en luisteren naar de muzikanten, in alle verschillende leeftijden en orkesten! Het concert vindt wederom plaats op het grasveld op de hoek van de Elstlaan en de Prins Bernhardlaan in het Burgemeester Berkhoutpark, van 13.00 – 15:00 uur op zondag 10 september. Toegang is uiteraard gratis.

Wilt u zelf (weer) een muziekinstrument bespelen? U bent van harte welkom om eens langs te komen. Kijk voor meer informatie op www.laurentiusvoorschoten.nl of kijk op social media!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 2 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 7 uur geleden 20
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol gisteren 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24