Afbeelding

Toneelgroep Voorschoten: 'Met mes en Vork'

Algemeen Kunst & Cultuur

Toneelgroep Voorschoten speelt op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober in het Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4 het toneelstuk " Met Mes en Vork" van Alan Ayckbourn onder regie van Hans Schipaanboord. Aanvang alle avonden om 20.15 uur.

Korte inhoud:
In dit toneelstuk komt de vraag naar voren wat te doen als de mantelzorg voor je lastige moeder je te veel wordt. Wat te doen als het leven zich dag na dag voortsleept? Als de enige spannende gebeurtenis het dagelijks bezoekje van de ongetrouwde dierenarts is die naast je woont en die zich ogenschijnlijk meer voor de kat interesseert dan voor jou?

Dan hoop je op liefde en avontuur en als dat niet gebeurt forceer je dat. Je bedenkt een ontsnapping uit die sleur in de vorm van een vrij weekend; een weekend aan zee met een minnaar. Je vraagt je familieleden om voor die éne keer de mantelzorg over te nemen. Want van je familie moet je het hebben. Of toch niet…?

Rolverdeling:
Anne: Silvia Groeneveld Nick: John Spreeuw
Ton: Guido Pegt Suus: Wilma van Oosten
Joyce: Marjo Kommeren Gerard: Ruud Stapert

Reserveren van toegangskaarten a 12 euro per stuk via e-mail info@toneelgroepvoorschoten.nl of telefonisch onder nummer 06-55566090 .

Nieuw: Voor een compleet avondje uit is het nu ook mogelijk om een hapje te eten voorafgaand aan de voorstelling. Het Cultureel Centrum biedt U hiertoe de gelegenheid. Voor meer informatie en reserveringen verwijzen wij U naar onze website www.toneelgroepvoorschoten.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Gewonde en schade na aanrijding Piet Heynlaan 7 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate gymt samen met de basisscholen 9 uur geleden
De eerste punten van Dames 1 TV Forescate zijn binnen maar winst zat er nog niet in.
Forescate Dames 1 pakt eerste punten maar grijpt net naast de overwinning 9 uur geleden
Afbeelding
Li-La-Lentefeest in de Natuurspeeltuin! 9 uur geleden
Afbeelding
VVD, CDA en VL blokkeren inhaalslag minimabeleid 9 uur geleden 1