<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Patricia Keehnen, beter bekend als Tries. Binnenkort start met een nieuw concept 'Pinchos en Prosecco'. Foto: VSK
Patricia Keehnen, beter bekend als Tries. Binnenkort start met een nieuw concept 'Pinchos en Prosecco'. Foto: VSK (Foto: Marjolein Altena)

Nieuw bij Lunchroom Tries no. 54: Vrijdag Pinchos en Prosecco

Zeven jaar geleden begon Patricia Keehnen haar lunchroom Tries no. 54, aan de Voorstraat, jawel, nummer 54. Naast heerlijk lunchen en borrelen is Tries ook een geweldige plek voor feesten en partijen. En vanaf 22 juni is het op vrijdagmiddag the place to be om de week lekker af te sluiten met Pinchos en Prosecco.

Door redactie

Voorschoten – 'Dat laatste moet ik even uitleggen', zegt Patrica ('zeg maar Tries'). 'Pinchos zijn Spaanse belegde stokbroodjes. De topping varieert van een heerlijke tapenade tot vlees en vis gerechtjes. Maar natuurlijk komen er ook vegatarische pinchos op tafel!! Voor prosecco heb ik gekozen omdat het zo lekker klinkt met pinchos maar als iemand een glas wijn of liever fris wil, dan dat natuurlijk ook.'

Lokaal
Voor wie Tries nog niet gevonden heeft, moet de Voorstraat maar uitlopen richting Het Paard. 'Dit is echt een uniek plekje op de mooiste straat van Zuid-Holland. Binnenkort gaat we de inrichting pimpen. De nautische touch blijft maar na zeven jaar kan het hout wel een likje verf gebruiken. Het werk doe ik, met mijn team, helemaal zelf. Maar we hebben gewacht tot na Jazz Culinair, daar was ik samen met Slagerij Aad van Eijk en serveerde mijn eigen gemaakte tapas. Het was een groot succes. Bij Van Eijk haal ik elke dag het vlees en bij Hans Mourits de groenten en het fruit. Ik heb bewust gekozen voor lokale ondernemers, ook vanwege de goede kwaliteit. Dat is voor mij het belangrijkste.' Tries is wereldberoemd in het dorp om haar zelf gemaakte taarten als peacan-pie, carrot cake of een gezond vijgen/noten-broodje.

Party en High Tea
Maar, zoals gezegd, wie een feestje wil vieren is bij Tries ook aan het goede adres. 'Voor maximaal 60 personen', knikt ze. 'De catering verzorg ik zelf, natuurlijk in overleg. Datzelfde geldt voor de high tea. Ik biedt een hartige ronde met sandwiches, empanadas en quiches, en een zoete ronde met mijn eigen taarten en scones of iets anders. Daarvoor moet wel gereserveerd worden maar voor koffie en lunch kan iedereen zo bij ons binnenlopen!'

Lunchroom Tries No. 54
Voorstraat 54,
Voorschoten
071-5615622
www.triesno54.nl

Reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten