Afbeelding

De Natuurspeeltuin is jarig: vier het mee!

Algemeen Regio nieuws


Op zondag 2 september viert Natuurspeeltuin Voorschoten haar eenjarig jubileum. Alle geïnteresseerden, van jong tot oud, zijn van harte welkom deze mijlpaal met ons te vieren! Het belooft een leuke, gevarieerde feestmiddag te worden, waaraan vrijwilligers van de Natuurspeeltuin en lokale ondernemers hun steentje bijdragen. 

Programma:

12:00 uur Welkom 

12:05 uur Bootcamp 

13:00 uur Yogaworkshop verzorgd door Spring Wellness

13:00 uur Start van de CupCakeCup. Kinderen tot 12 jaar gaan in drie leeftijdscategorieën de strijd aan om uit te maken wie zijn of haar CupCake het mooist kan versieren. De jury bestaat uit Daniëlle Flamann van Proeflokaal Mimi, Nancy Hoogendoorn van Mevrouw Baktaart en Manou van den Berg van het kinderpanel van de Natuurspeeltuin. De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door de Hoogvliet, Proeflokaal Mimi en Mevrouw Baktaart. Aanmeldingen voor de CupCakeCup kunnen worden gemaild naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl  

14:30 uur Finale CupCakeCup

15:00 uur Silent Disco, aangeboden door Silent dj

15:30 uur Voorlezen aan peuters en kleuters en knutselen met fruit, verzorgd door Bibliotheek Voorschoten – Wassenaar en coöperatieve supermarket Odin.

Naast het bovenstaande programma is er een onderzoekstent waarin kinderen leuke natuurontdekkingen kunnen doen. De feestmiddag is gratis toegankelijk, maar voor het onderhoud van de Natuurspeeltuin wordt elke donatie zeer gewaardeerd. 

Kijk op de website www.natuurspeeltuinvoorschoten.nl of onze Facebookpagina voor meer informatie.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 7 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 12 uur geleden 26
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24