<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Regio nieuws

Familieberichten

Mist u ze ook? Enkele jaren geleden stonden de familieberichten nog op de gemeente pagina in de huis-aan-huisbladen. Het was een overzicht van de familieberichten waardoor je op de hoogte was van geboortes, huwelijken, overlijdens van mede-dorpsbewoners.

door: redactie

Voorschoten - De redactie van de Voorschotense Krant wordt er regelmatig op aangesproken. Wanneer komen de berichten terug?, wordt ons gevraagd. De gemeenteraad heeft enkele jaren geleden besloten om de gemeente informatiepagina niet meer in de huis-aan-huis bladen te plaatsen waarmee ook de familieberichten uit de krant verdwenen. Enerzijds was het niet meer bekendmaken van de berichten een bezuinigingsmaatregel, maar anderzijds is hiertoe ook besloten vanwege de privacywetgeving in Nederland.

Toch wordt deze informatie node gemist in het dorp. En daarom gaat de redactie van de Voorschotense Krant ruimtee vrij maken voor de plaatsing van familieberichten.

Wilt u de geboorte van uw kind in de krant melden, een huwelijk of partnerschap aankondigen of bericht sturen van een overlijden? Dan kan dat weer in de Voorschotense Krant!

Hoe? Mail naar redactie@voorschotensekrant.nl en wij nemen uw bericht op in de rubriek familieberichten dat met ingang van de krant van september in de krant zal staan. Het gaat dus niet om een advertentie, dat is ook mogelijk maar dan moet u er wel rekening mee houden dat de krant één keer per maand uitkomt en uw advertentie dan mogelijk niet recent is.

Voor deze rubriek ontvangen wij graag van u de volgende informatie

Geboren: naam en datum, dochter/zoon van:
Gehuwd: namen en datum
Overleden: naam, geboorte datum, datum van overlijden, echtgenoot, echtgenote van
Partnerschap: naam en naam hebben datum… een partnerschap gesloten.

Uw bericht stuurt u naar: redactie@voorschotensekrant.nl, betreft: familiebericht. Eventueel kunt u digitaal een foto meesturen, als er voldoende ruimte is, plaatsen wij deze.

Wilt u meer informatie, bel dan met de redactie: 0647129020 of 06.14994296


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten