Afbeelding

Taarten en Cupcake bakkers: Let op, morgen sluit de inschrijving!

Algemeen

Voorschoten - Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het grote Heel Voorschoten Bakt evenement van aanstaande zondag 26 augustus in de Leidse Tuin bij de Hof van Duivenvoorde bij Kasteel Duivenvoorde.

Menno de Koning (winnaar Heel Holland Bakt 2014) is de hele middag aanwezig om samen met de andere juryleden taarten en cupcakes te proeven om teven het einde van het evenement (16.00 uur) bekend te kunnen maken wie de beste taarten en cupcake bakker van Voorschoten is!

Naast de grote tent waar de taarten staan opgesteld is er een foodtruck aanwezig met worteltjestaart en andere lekkernijen, er is een gin tea stand, mevrouw Baktaart is aanwezig met een kraam. Je kunt taartpunten kopen van de deelnemende taartenbakkers, de opbrengst daarvan gaat naar het Theehuis Jansland dat mogelijkheid biedt aan jongvolwassenen met een autistische stoornis, een spraak-taal stoornis of een lichamelijke handicap, om in het theehuis werkervaring kunnen op doen.

Wie met de auto komt kan deze parkeren op de parkeerplaats rechts voor de ingang van de Hof van Duivenvoorde.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vechtpartij bij opvanglocatie Gouden Leeuw 36 minuten geleden 1
Burgemeester Stemerdink ontving het eerste exemplaar uit handen van auteur Jan Spendel.
Honderd jaar sociaaldemocraten in Voorschoten 1 uur geleden
De genomineerden en winnaars van 2023. Er kan genomineerd worden voor de awards van 2024.
Nomineren voor de Voorschoten Awards 1 uur geleden
Afbeelding
PvdA blij met vernoeming park naar Max van der Stoel 21 uur geleden
Op 4 mei wordt de film 'Verdwenen Stad' vertoond over de onthutsende rol van de Amsterdamse tram in de Tweede Wereldoorlog
Programma Filmtheater 21 uur geleden