Afbeelding

Afvalkalender 2019 nu online

Algemeen Regio nieuws

De afvalkalender 2019 is sinds vandaag te raadplegen op de speciale campagnepagina van de gemeente: www.voorschotenmaakthetverschil.nl. Wanneer u hier uw postcode en huisnummer invult, kunt u uw persoonlijke afvalkalender downloaden als PDF. U kunt er ook voor kiezen om de afvalkalender in uw outlook-agenda op te slaan.

De afvalkalender is alleen voor inwoners met een minicontainer voor GFT-afval, restafval en oud papier. Flatbewoners maken gebruik van de grote gezamenlijke huisvuilcontainers. Deze worden geleegd wanneer ze vol zijn, dus niet op specifieke dagen.

Papieren versie
Inwoners zonder computer, die liever nog een papieren afvalkalender willen gebruiken, kunnen bellen met het klantcontactcentrum van de gemeente via het telefoonnummer 14071. Zij krijgen een exemplaar thuisgestuurd.

Kalender 2018
De afvalkalender 2018 staat niet meer online. Wilt u weten wat de afwijkende ophaaldagen zijn tijdens de feestdagen? Dit leest u in de nieuwsberichten op de gemeentelijke website.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 5 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 9 uur geleden 23
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24