Afbeelding

Familieberichten

Algemeen

Voorschoten -  Mist u ze ook? Enkele jaren geleden stonden de familieberichten nog op de gemeente pagina in de huis-aan-huisbladen. Het was een overzicht van de familieberichten waardoor je op de hoogte was van geboortes, huwelijken en het overlijden van mede-dorpsbewoners.

De redactie van de Voorschotense Krant wordt er regelmatig op aangesproken. Wanneer komen de berichten terug?, wordt ons gevraagd. De gemeenteraad heeft enkele jaren geleden besloten om de gemeente informatiepagina niet meer in de huis-aan-huis bladen te plaatsen waarmee ook de familieberichten uit de krant verdwenen. Enerzijds was het niet meer bekendmaken van de berichten een bezuinigingsmaatregel, maar anderzijds is hiertoe ook besloten vanwege de privacywetgeving in Nederland.

Toch wordt deze informatie node gemist in het dorp. En daarom heeft de redactie van de Voorschotense Krant ruimte vrij gemaakt voor de plaatsing van familieberichten. Wilt u lief en leed met uw dorpsgenoten delen in de krant die 15 maart verschijnt, stuur uw bericht dan voor maandag 12 maart 12.00 uur naar de redactie van de Voorschotense Krant.

Wilt u de geboorte van uw kind in de krant melden, een huwelijk of partnerschap aankondigen of bericht sturen van een overlijden? Dan kan dat weer in de Voorschotense Krant!

Hoe? Mail naar redactie@voorschotensekrant.nl en wij nemen uw bericht op in de rubriek familieberichten dat met ingang van de krant van september in de krant zal staan. Het gaat dus niet om een advertentie, dat is ook mogelijk maar dan moet u er wel rekening mee houden dat de krant één keer per maand uitkomt en uw advertentie dan mogelijk niet recent is.

Voor deze (gratis) rubriek ontvangen wij graag van u de volgende informatie

Geboren: naam en datum, dochter/zoon van:Gehuwd: namen en datum
Overleden: naam, geboorte datum, datum van overlijden, echtgenoot, echtgenote van
Partnerschap: naam en naam hebben datum… een partnerschap gesloten.

Wilt u een advertentie plaatsen, dan maken wij die in overleg met u op. De kosten van een advertentie variëren van 85 euro voor een 1/8e pagina tot 250 voor een halve pagina.

Uw bericht stuurt u naar: redactie@voorschotensekrant.nl, betreft: familiebericht. Eventueel kunt u digitaal een foto meesturen, als er voldoende ruimte is, plaatsen wij deze. 

Wilt u meer informatie, bel dan met de redactie: 0647129020 of 06.14994296

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 3 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 6 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 12 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 16 uur geleden 26
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9