Foto: WZC Adegeest
Foto: WZC Adegeest

Adegeest zoekt koekenbakkers met groene vingers!

Algemeen Regio nieuws

De bewoners van woonzorgcentrum Adegeest kunnen altijd wat extra levendigheid en gezelligheid gebruiken. Daarom wordt in het kader van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, van alles voor hen georganiseerd op vrijdag 15 maart.

Lunch met pannenkoeken
In de ochtend worden de voorbereidingen getroffen voor een gezellige pannenkoekenlunch voor de bewoners. Nu heel Holland bakt wil Adegeest niet achterblijven en worden echte koekenbakkers gezocht die tussen 10.30 en 13.00 uur heerlijke pannenkoeken komen bakken.

Lenteklaar maken van tuin en terrassen
Nu de zon zich weer vaker laat zien, is het fijn als de tuin en de terrassen van Adegeest er weer keurig en fleurig bij staan. De bewoners genieten daar enorm van. Heeft u groene vingers? Kom dan samen met ons de bloembakken vullen en de tuinmeubels opfrissen. Deze activiteit start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Voor beide activiteiten zoekt Adegeest nog vrijwilligers. Aanmelden kan bij Iris Schaart, coördinator Informele Zorg, 070 – 754 43 34 of iris.schaart@florence.nl

Over NLdoet
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 4 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 9 uur geleden 23
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24