Afbeelding

23 maart Landelijke Opschoondag

Algemeen

Op zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Hét moment om samen de buurt op te ruimen. Meedoen is vaak hartstikke leuk en is eigenlijk heel eenvoudig. Vooral met het stappenplan dat je terugvindt op de website www.supportervanschoon.nl.

Je doet mee aan de Landelijke Opschoondag wanneer je een actie organiseert waarbij de buurt wordt schoongemaakt. Dat kan met een kleine groep of met een hele grote, met je schoolklas en met je sportteam, buren en iedereen die je er maar voor bij elkaar kan brengen. Je kunt de stoep schoonmaken of het hele park. 

Op de website www.supportervanschoon.nl staat veel informatie over acties waar je aan mee kunt doen en hoe je 'supporter van Schoon' kunt worden. Op www.supportervanschoon.nl kun je een account aanmaken een een actie organiseren.

Een schonere wereld begint bij… jou. En bij jou in de buurt. Want als iedereen een klein stukje schoonhoudt, bereiken we samen een groot resultaat. Zo doe je dat.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 9 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 12 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 18 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 22 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9