Afbeelding

Depot 258 is verhuisd naar de Schoolstraat 53

Algemeen

Voorschoten -  Winkelen in de Schoolstraat is weer een stukje leuker en gezelliger geworden! Wethouder Nanning Mol opende afgelopen donderdag 6 juni de nieuwe vestiging van Depot 258 in de Schoolstraat 53 van Lisette Borghart en Michelle Polak. Wethouder Mol, die twee jaar geleden al de eerste vestiging van Depot 258 aan de Schoolstraat 258 had geopend, wenste Lisette en Michelle veel succes met hun nieuwe winkel. 'Het is een prachtige winkel geworden, ik hoop dat jullie klanten niet alleen uit Voorschoten zullen komen maar dat er ook mensen uit de regio voor jullie winkel naar Voorschoten zullen komen. 

Het concept van Depot blijft hetzelfde: Lifestyle, interieur, mode en cadeaus. Lisette en Michelle hebben met Depot 258 Lifestyle, Gifts and More, een nieuwe stijl in het dorp geïntroduceerd. En wat is die stijl? 'In het begin kochten we alleen wat we zelf mooi vonden', lachen de vriendinnen. 'En die stijl bleek aan te slaan. Je kunt het niet omschrijven, het is een mix van stijlen en in elke prijsklasse. Zo hebben we vanaf het begin de Poolse serviezen van Bunzlau in de winkel gehad en dat is nog steeds een succes. Handgemaakt en super sterk. Tegenwoordig worden we direct benaderd door de leveranciers maar de producten moeten wel bij ons passen en dat betekent niet alleen qua stijl maar ook onder andere dat ze zo veel mogelijk natuurlijk en duurzaam zijn vervaardigd. Alle producten komen uit Europa, wij weten precies waar. De mode in de winkel is basic en de stof is met zo min mogelijk chemische toevoegingen gemaakt.'

Naast onder andere het witte porselein van Räder, drinkflessen van Dopper, keramiek ringen van My Bendel en glaswerk van Van Verre, heeft Depot 258 de volledige collectie van Zusss in de winkel. En ook dat blijft zo.

De eerste 150 klanten krijgen, bij besteding van minimaal € 25,- een goodiebag.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

De Oranje Expeditie moest helaas naar de Sporthal worden verplaatst maar de lol was er niet minder om
Kletsnat begin maar weer een fantastische Koningsdag 33 minuten geleden
Traditiegetrouw was de eerste wedstrijd tussen het bestuur en de winnaar van vorig jaar  Old Totally Darkness. De strijd was snel voorbij.
Team Freek van Os en Roestige Rammers winnen touwtrekken 1 uur geleden
Afbeelding
'Koninklijk gezin' toch nog even in Voorschoten 8 uur geleden
Afbeelding
Koninklijk bezoek op de Emmaus! 14 uur geleden
Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 26 apr, 20:00