Afbeelding

Dierenspeciaalzaak Voorschoten in actie voor Stevenshaghe

Algemeen Regio nieuws

Ook al zitten ze in een asiel, de dieren van Stevenshaghe krijgen voor Dierendag extra aandacht van Dierenspeciaalzaak Voorschoten in Winkelcentrum Hofland. Klanten die producten kopen voor de asieldieren krijgen 20% korting op de aanschaf. De actie loopt van 28 september tot en met 4 oktober.

'Het maakt niet uit wat er voor de asieldieren gekocht wordt, op alles wat in een speciaal karretje in de winkel wordt gedoneerd, krijgen klanten korting', zeggen eigenaren Remco en Bas Hegi. 'De avond van 4 oktober gaan wij naar Stevenshaghe om alle gedoneerde producten te brengen. En we hopen natuurlijk op een overvolle kar!'

Open Asieldag op zaterdag 5 oktober bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden
Op zaterdag 5 oktober van 11.00 tot 16.00 uur opent Dierentehuis Stevenshage, Kenauweg 1 in Leiden haar deuren voor de jaarlijkse Open Asieldag. Iedereen die de asieldieren een warm hart toedraagt en een kijkje wil nemen achter de schermen van het dierenasiel is van harte welkom! De toegang is gratis en er is van alles te doen voor jong en oud. De volledige opbrengst van alle activiteiten tijdens de Open Asieldag gaat naar de asieldieren van Stevenshage.

Parkeren kan op het naastgelegen terrein van Stedelijk Beheer Leiden. Verzoek om niet op de Kenauweg te parkeren om overlast te voorkomen. Als het kan, kom dan met de fiets.

Wat is er te doen?
Op verkenning door het hondenspeelbos, het asielgebouw, langs de kattenquarantaines, de dierenartskamer en de hondenkennels.
Een (vegan) bake sale met vele zoete heerlijkheden om mee te nemen of meteen op te eten.
Cartoon van uw huisdier door Maarten Wolterink.
Uw hond op de foto bij professioneel dierfotograaf Maud Velders. Voor 10 euro ontvangt u een foto en een zeer goed gevulde goodiebag.
Een Silent Auction, waar u op prachtige items kunt bieden.
Hersenwerk voor uw hond door hondentrainers Sylvia en Ingrid.
Knuffelberendokter van 13.00 tot 15.00 uur.
Informatiemarkt met allerlei dierenorganisaties.
Onze beroemde rommelmarkt, met veel leuke (dieren)spulletjes.
Het enveloppenspel, ook een eeuwige favoriet. Veel prijs, weinig niet.
En natuurlijk: Kennismaken met alle dieren van Stevenshage!

Op de Open Asieldag plaatst het asiel geen dieren, maar iedereen die interesse heeft in een dier en het een goed thuis wil bieden, kan zijn of haar interesse die dag wel laten noteren bij de dierenverzorgers.

  

Meer informatie, ook over asieldieren die een thuis zoeken: www.dierenasielleiden.nl

Meegestuurde beeldbestanden: Open Asieldag 2019 Stevenshage - poster.jpg (aankondigingsposter), Open Asieldag Stevenshage 2019 - header.png (liggend voor op webpagina's), Open Asieldag Stevenshage - vierkant.png (vierkant of voor op mobiel), Logo Stevenshage.png. Meegestuurde beelden zijn visuele aankondigingen van de Open Asieldag; als u dit persbericht niet kunt plaatsen dan vragen we u een van deze afbeeldingen een plekje te geven, eventueel in een agenda-rubriek of zijbalk (online).

Algemene informatie

Dierentehuis Stevenshage ontfermt zich over dieren uit Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude. Het dierenasiel vangt jaarlijks zo'n 1000 honden, katten en andere dieren op. Voor de opvang en verzorging van deze asieldieren is het asiel afhankelijk van donateurs en giften. Daarnaast heeft Stevenshage een pension waar huisdieren kunnen logeren. Meer informatie: www.dierenasielleiden.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 2 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 9 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 11 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 17 apr, 15:04
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 apr, 13:42