Afbeelding

Blues & Rock in het Cultureel Centrum

Algemeen

Zaterdagavond 2 november kunt u in het Cultureel Centrum genieten van twee topbands in het (blues)rockgenre, namelijk van het powertrio Paardekooper en The Real. Wat zij gemeenschappelijk hebben? Zij geven gegarandeerd alles in ieder optreden.

Paardekooper staat voor energie en vuur. De passie en muzikaliteit straalt van het podium af. Met een solide ritmesectie staat de band als een huis. Compacte songs worden afgewisseld door subtiel uitgevoerde bluesrock ballads waarbinnen het gitaarspel van Bas Paardekooper je tot tranen roert. Naast het sublieme gitaarwerk beschikt Bas ook over een geweldige zangstrot die je raakt. Samen met basgitarist André de Bruijn en drummer Roel van Leeuwen verzorgen deze jongens een formidabel optreden!

Willem Bodhi van The Real is een eigenzinnige zanger die naast solowerk vaak samenwerkt met verschillende sessiemuzikanten. Optredens van Bodhi kenmerken zich door de intensiteit waarmee hij speelt. "Het is de bedoeling dat mensen even alles vergeten door te genieten van muziek." Ga er vanuit dat Bodhi alles geeft om dat te bereiken. The Real is een Dutch Dirty Rockband bestaande uit Willem Bodhi  op gitaar en zang, Richard Lepelaar op bas en Ronni van Elswijk op drums. Een rockband met een eigen repertoire dat staat voor spektabel! Leuk om te weten is dat Richard uit ons eigen Voorschoten komt.

Deze line-up geeft opnieuw aan dat het Cultureel Centrum er toe doet. Kom genieten van deze muziekavond in het allerleukste theater van Voorschoten.

Tickets en info: www.rockincc.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 14 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 17 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 19 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00