<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

Blues & Rock in het Cultureel Centrum

Zaterdagavond 2 november kunt u in het Cultureel Centrum genieten van twee topbands in het (blues)rockgenre, namelijk van het powertrio Paardekooper en The Real. Wat zij gemeenschappelijk hebben? Zij geven gegarandeerd alles in ieder optreden.

Paardekooper staat voor energie en vuur. De passie en muzikaliteit straalt van het podium af. Met een solide ritmesectie staat de band als een huis. Compacte songs worden afgewisseld door subtiel uitgevoerde bluesrock ballads waarbinnen het gitaarspel van Bas Paardekooper je tot tranen roert. Naast het sublieme gitaarwerk beschikt Bas ook over een geweldige zangstrot die je raakt. Samen met basgitarist André de Bruijn en drummer Roel van Leeuwen verzorgen deze jongens een formidabel optreden!

Willem Bodhi van The Real is een eigenzinnige zanger die naast solowerk vaak samenwerkt met verschillende sessiemuzikanten. Optredens van Bodhi kenmerken zich door de intensiteit waarmee hij speelt. "Het is de bedoeling dat mensen even alles vergeten door te genieten van muziek." Ga er vanuit dat Bodhi alles geeft om dat te bereiken. The Real is een Dutch Dirty Rockband bestaande uit Willem Bodhi  op gitaar en zang, Richard Lepelaar op bas en Ronni van Elswijk op drums. Een rockband met een eigen repertoire dat staat voor spektabel! Leuk om te weten is dat Richard uit ons eigen Voorschoten komt.

Deze line-up geeft opnieuw aan dat het Cultureel Centrum er toe doet. Kom genieten van deze muziekavond in het allerleukste theater van Voorschoten.

Tickets en info: www.rockincc.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten