Armand levert van maandag tot en met vrijdag verse maaltijden uit eigen keuken. Foto: VSK
Armand levert van maandag tot en met vrijdag verse maaltijden uit eigen keuken. Foto: VSK

Heerlijk eten uit Armand's Keuken bij u thuis bezorgd

Zakelijk Ondernemer in beeld

(advertorial) De belangrijkste reden voor Armand om zijn Armand's Keuken te starten komt voort uit zijn liefde voor koken. 'Ik kom uit Limburg', verklaart hij, 'en Limburgers zijn echte Bourgondiërs.'

Armand kookt dagelijks twee verschillende soepen en drie hoofdgerechten en heerlijke zelfgeroosterde granola. 'Er zit altijd één vegetarisch gerecht bij', vertelt hij. 'Het komt dan ook regelmatig voor dat er bij een bestelling naast een of meerdere vleesgerechten ook een vegetarisch zit, want niet altijd eet het hele gezin vegetarisch'. De gerechten worden elke dag vers door hem zelf bereid en met de bakfiets bezorgd.

Het bestellen gaat eenvoudig, op de website www.Armandskeuken.nl kun je het bestelformulier invullen, je kunt ook mailen of bellen via 06-48657784. Bestellingen die voor 09.00 uur zijn doorgegeven kunnen dezelfde dag nog bezorgd worden. 'Alles is gekoeld en kan zo de koelkast in en op elk gewenst moment in de oven of magnetron worden opgewarmd. 'De verpakkingen zijn van afbreekbaar materiaal, het mag de gft bak in', zegt Armand.

Naast de maaltijden verzorgd Armand ook catering tot 60 personen. Neem een kijkje op de website van Armand's Keuken om nader kennis te maken met Armand en de wekelijks wisselende menu's.
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 11 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 14 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 20 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld gisteren 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9