Afbeelding

Communielessen gaan weer van start

Algemeen Regio nieuws

De voorbereiding op de Eerste Communie in Voorschoten gaat weer van start. Ouders/verzorgers van kinderen in groep 4 en 5 zijn welkom op de informatieavond op woensdag 30 oktober 20:00 - 21:00. Ter plekke kunt u uw kind inschrijven. Voor de kinderen zijn er 7 bijeenkomsten gepland. 

Alle bijeenkomsten vinden plaats in het Bondsgebouw, Leidseweg 100, Voorschoten, ce bijeenkomsten met de kinderen zijn gepland op de volgende zondagen 9.30-10.40: 17 november, 8 december, 9 januari,  22 maart, 5 april, en 17 mei. 

Op 13 juni 8.00-9.30 is de generale repetitie met ontbijt. De laatste bijeenkomst valt samen met de Oecumenische Parkdienst (meestal begin juli).

Op 14 juni is er dan een feestelijke Eerste Communieviering, waarin de kinderen voor het eerst ter communie zullen gaan. 

Alle bijeenkomsten vinden plaats in het Bondsgebouw naast de Laurentiuskerk, Leidseweg 100, Voorschoten, De bijdrage is 25€.

Als u uw kind aanmeldt voor de Eerste Heilige Communie wordt er verwacht dat uw kind alle kinderbijeenkomsten en de ouder/kindbijeenkomst bijwoont en dat de ouders zich ook thuis inzetten om het samen een succes te maken.

Mocht u nog twijfelen of is uw kind nog niet gedoopt, neem gerust contact op met het Kerkelijk Bureau. Meer informatie vindt u op de website van de Augustinusparochie: www.rkvoorschoten.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Gewonde en schade na aanrijding Piet Heynlaan 3 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate gymt samen met de basisscholen 4 uur geleden
De eerste punten van Dames 1 TV Forescate zijn binnen maar winst zat er nog niet in.
Forescate Dames 1 pakt eerste punten maar grijpt net naast de overwinning 5 uur geleden
Afbeelding
Li-La-Lentefeest in de Natuurspeeltuin! 5 uur geleden
Afbeelding
VVD, CDA en VL blokkeren inhaalslag minimabeleid 5 uur geleden 1