<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

Herfstfeest in de Natuurspeeltuin: grote opkomst en prachtig weer.

Afgelopen zondag was het weer een gezellige drukte in de Natuurspeeltuin. Ruim 100 kinderen en hun begeleiders waren op het laatste feest van dit seizoen afgekomen. Het weer was heerlijk en mede door de vele vrijwilligers en sponsoren werd het een geslaagde middag.  

De bezoekers konden tijdens het feest letterlijk tot grote hoogte stijgen. Deze middag werd namelijk de boomhut geopend, die de speeltuin is aangeboden door Stichting Katapult. De nieuwe hut trok veel bekijks en is een prachtige aanvulling op alle natuurlijke speeluitdagingen in de speeltuin. 

Daarnaast zorgden de Haagse Boomtoppers ervoor dat de kinderen de speeltuin een keer van bovenaf konden bekijken. Goed gezekerd en met behulp van verschillende touwladders konden de toppen van de bomen bereikt worden. 
Voor de kleinere kinderen was er volop gelegenheid om te knutselen en te luisteren naar Marinda Fischer-Geerlof van Boekenspinsels, die prentenboeken over de herfst voorlas. Verder konden de bezoekers van alles te weten komen over paddenstoelen en de vogeltrek en zijn er heerlijke appelcrumbles gemaakt en vele bekers warme chocolademelk gedronken. 
Tenslotte zorgde de Herfstbingo voor een spannende strijd. Verschillende lokale sponsoren hadden voor prijzen gezorgd, dus een aantal kinderen kon een lekkere taart of mooie voetbal mee naar huis nemen. 

Aanstaande zaterdag doen de Natuurspeeltuin mee met de Natuurwerkdag. Vanaf 14:00 uur worden er ruim 2000 bloembollen geplant, zal er een rolstoelpad worden aangelegd naar de nieuwe bijenstal en zullen we nog andere klussen uitvoeren. 

Jong en oud is van harte welkom te komen helpen. Opgeven kan met een email naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten