Infographic Rijkswaterstaat
Infographic Rijkswaterstaat

Laatste afsluitingsweekend A44

Algemeen Regio nieuws

Komend weekend, van 1 tot en met 4 november, is het laatste weekend van de werkzaamheden van Rijkswaterstaat aan de A44/N44. In verband met deze wegwerkzaamheden is de A44/N44 (Rijksstraatweg in Wassenaar) in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De afsluiting is van vrijdag 1 november 21.00 uur tot maandag 4 november 5.00 uur.

Kruising Papeweg dicht
De afsluiting is tussen de afslag bij Leiden (afslag naar de N206) en de Landscheidingsweg N448 in Den Haag. Vanuit de zijwegen kun je niet de Rijksstraatweg op. Dit betekent bijvoorbeeld dat autoverkeer tussen Voorschoten en Wassenaar via de Papeweg niet mogelijk is. Alleen de kruising bij het Rozenplein rechtdoor blijft toegankelijk.

Iedereen die in Voorschoten woont of wil zijn, moet rekening houden met enig ongemak. Rijkswaterstaat plaatst omleidingsborden op de Koningin Julianalaan, Schoolstraat, rotonde Wijngaardenlaan en bij de Dobbewijk.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A4 en de A12. Wie met de auto de weg opgaat, moet volgens Rijkswaterstaat rekening houden met een vertraging van 10 tot 30 minuten. Kijk voor actuele informatie over de afsluitingen en omleidingen op de website: www.vananaarbeter.nl en www.voorschoten.nl.

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 5 uur geleden 17
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 22 uur geleden 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland gisteren
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk gisteren
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken 27 mrt, 10:13 2