Afbeelding

Koopt u Lokaal? Mist u iets?

Algemeen

Voorschoten - De Centrum Ondernemers Voorschoten (COV)  hebben in december alles uit de kast getrokken om het winkelen in Voorschoten zo gezellig mogelijk te maken. Prachtige nieuwe feestdagen verlichting, een grandioos Sinterklaasprogramma, gevolgd door een sfeervol Kerstprogramma met medewerking van de Cultuurfabriek. (Zie van beide programma's de verslagen en foto's op onze website).

Toch zijn wij benieuwd of u ook uw Sinterklaas- en Kerstinkopen in het centrum van Voorschoten heeft gedaan. Heeft u kunnen vinden wat u zoekt of nodig heeft , mist u bepaalde winkels in Voorschoten? Welke boodschappen/aankopen doet u in een andere plaats? Geeft u de voorkeur aan internet aankopen, zo ja waarom? Er staan winkels leeg, hoe zou u die gevuld willen zien?

Wij horen graag uw mening hierover en zullen uw reacties doorgeven aan de COV.  U kunt reageren naar redactie@voorschotensekrant.nl graag bij betreft: winkelen in Voorschoten, of onder dit bericht op onze facebookpagina https://www.facebook.com/voorschotensekrant/

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 1 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 8 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 10 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 17 apr, 15:04
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 apr, 13:42