<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

Leiden gastheer van nieuw nationaal ondernemersevenement?

De laatste jaren vinden er steeds meer grote commerciële evenementen plaats voor ondernemers. Inhoudelijk sterke programma's met aansprekende en inspirerende key notes, paneldiscussies en workshops. Bekende initiatieven zijn De Dag van de ZZP'er in Utrecht, Het Grootste Kennisfestival van Nederland in Deventer, BusinessBoost Live in Amsterdam maar in Leiden blijft het angstvallig stil en moeten de ondernemers het voorlopig doen met een lokale ondernemersdag071.

Maar hier komt mogelijk verandering in. Op 1 februari aanstaande vindt in alle stilte een Try Out plaats van een evenement met landelijke ambitie. Organisator Franck Fielemon van het Voorschotense bedrijf Omzetcoach.nl begon drie jaar geleden met zijn bedrijf en bouwt aan een landelijke organisatie. Ruim vijfhonderd klanten werden reeds door zijn omzetcoaches geholpen.

Fielemon nam in 2010 onder de vlag van zijn toenmalige werkgever DHL het initiatief voor het Nationaal Export Evenement wat in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een volwassen event met honderden bezoekers per jaar. Samenvoeging van het eerste Export Event en de Export Manager van het Jaar Verkiezing leidde in 2012 tot het Nationaal Export Event in samenwerking met onder andere ING, EVOFenedex en verschillende overheidsinstanties. Fielemon was tot 2014 betrokken en vertrok toen hij verder bouwde aan zijn internationale carrière bij DHL.

Fielemon mikt nu met zijn eigen bedrijf op een andere doelgroep namelijk ZZP en MKB ondernemers die méér rendement uit hun commerciële activiteiten willen halen. Onder de noemer Succesvol Verkopen Evenement heeft hij een interessant programma samengesteld met twee key notes waaronder Merel van der Wouden, bekend uit de media, die spreekt over succesvol en zelfverzekerd onderhandelen en Daniel Francès, opgeleid in New York en auteur van The Cold Call Bible over new business en koud bellen anno 2020. Ook zijn er zes verschillende onderscheidende workshops omtrent succesvol verkopen in de twintiger jaren. Fielemon spreekt zelf ook en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot opiniemaker op LinkedIn waar hij ruim 16.000 volgers heeft en miljoenen views haalt met zijn bijdrages.

Sinds vandaag is bekend dat de domeinnaam www.nationaalverkoopevenement.nl sinds kort verwijst naar dit vooralsnog kleinschalige event van Fielemon in Leiden. Gevraagd naar zijn ambitie en de opkomst van deze eerste editie is Fielemon nuchter; "Ik zie het niet als een eerste editie maar meer als voorloper van een toekomstig landelijke event. We zitten nu op zo'n 60 deelnemers, het is vlak voor kerst op kleine schaal gecommuniceerd. We zijn inderdaad met een soft launch aan het proefdraaien en hebben ambitie om hier een groter evenement van te maken met verschillende samenwerkingspartners. Overigens komen we ook graag in contact met bedrijven en organisaties die interesse hebben in een samenwerking".

Of het evenement in leiden blijft wanneer het succesvol is? "Daar kan ik helder over zijn, ten eerste is het event succesvol want wij hebben een risicomijdende strategie, we rekenden op 50 deelnemers en het worden er denk ik 80. En wat betreft de tweede vraag, indien Leiden een groter event kan faciliteren dan gaat daar zeker onze voorkeur naar uit. Momenteel kunnen we tot zo'n 200 deelnemers groeien op de huidige locatie (Fletcher Congrescenter Leiden) en als we groeien is wellicht het Event & Convention Center van Holiday Inn een mooie locatie maar zover zijn we nog niet. Parkeren in Leiden is ook steeds makkelijker dus locaties in de binnenstad zijn ook opties".

Voor ondernemers uit de regio die nog interesse hebben in het event op 1 februari wijst Fielemon op een gereduceerd tarief voor ondernemers die bij een lokale ondernemersverenging zijn aangesloten. Op de website van BV Leiden https://bvleiden.nl/evenementen/succesvol-verkopen/ kan men deze tickets bestellen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten