Feest bij Speelotheek Tante Leen.
Feest bij Speelotheek Tante Leen. Foto: Marjolein

Tante Leen bestaat 20 jaar en viert feest

Algemeen

In september bestaat de speelotheek Bij Tante Leen 20 jaar. Zondag is het 02-02-2020 en dat is natuurlijk een prachtige datum om daar alvast bij stil te staan. Daarom viert de speelotheek op zondag 2 februari alvast een klein feestje.

De speelotheek presenteert alle vernieuwingen die het de afgelopen maanden heeft doorgevoerd zoals een nieuw betaalsysteem, nieuwe dozen en het nieuwe speelgoed. De vernieuwingen zijn mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van het fonds "NUT van Voorschoten". Het Nut van Voorschoten ondersteunt doelen op maatschappelijk en cultureel gebied die bijdragen aan de sociale cohesie van Voorschoten. Meer over het NUT van Voorschoten vindt u op www.nutvoorschoten.nl. 

De speelotheek trakteert zondagmiddag 2 februari op limonade met taart (op=op) en er is een knutselactiviteit. De speelotheek is gevestigd in de bibliotheek Voorschoten en is 2 februari open van 13:15 uur tot 15:00 uur. U bent van harte uitgenodigd. 
 

Nieuws overzicht

In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 1 uur geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 1 uur geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 2 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 17 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 19 uur geleden