Afbeelding

Collectecomité Voorschoten zoekt collectanten voor ReumaNederland

Algemeen

In de week van 16 tot en met 21 maart is de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland. Collectanten zijn daarbij onmisbaar. ReumaNederland Voorschoten zoekt nog collectanten in de Bloemenwijk, de Nassauwijk en NoordHofland.

Door te collecteren helpt u mee om de levens van meer dan 2 miljoen Nederlanders met reuma te verbeteren. Vorig jaar haalden alle collectanten samen bijna 3 miljoen euro voor reumaonderzoek op, waarvan bijna 8.000 euro door ruim 64 collectanten in Voorschoten!

Ook zoeken we een nieuw wijkhoofd in de wijk Allemansgeest en NoordHofland. Heb je zo'n 6 tot 10 uur beschikbaar, verspreid over ongeveer 3 weken? Kom dan ons team versterken!

Helpt u mee?
U kunt zich als collectant opgeven bij collecteorganisator Mariëtte van denBerg-van Wijlen bereikbaar via (06 – 5336 7232 en/ of mariette@vanwijlen.nl). U kunt ook een mail sturen aan:
vrijwilligers@reumanederland.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 14 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 17 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 19 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00