<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Online yoga en coaching

Ook Chantal Rijsbergen eigenaar van Upside Down Body & Mind ondervindt de gevolgen van de maatregelen van de Corona crisis. Om niet geheel zonder inkomsten te komen zitten gaat zij nu online yogalessen en coaching geven. Wij stellen haar graag in de gelegenheid om haar plan te presenteren.

Ik woon in de Stevenshof in Leiden en werk vanuit huis én vanuit mijn studio, die sinds 2018 door sluiting van mijn locatie in de Stevenshof naar Voorschoten is verhuisd. Ik verzorg o.a. yogalessen en workshops in mijn studio (Upside Down Body & Mind), maar ook aan huis, of bij bedrijven en instellingen. Thuis verzorg ik massage en Reiki behandelingen.
Daarnaast begeleid ik (via Coaching@Chantal) in de gehele Leidse regio vooral vrouwen die sneller overprikkeld raken, zoals bij autisme, ADHD, hooggevoeligheid en NAH (= Niet Aangeboren Hersenletsel). Dat kan door middel van coaching, maar bijvoorbeeld ook 1-op-1 yoga of ontspanningssessies.

Zoals iedereen, ervaar ik op mijn manier de gevolgen van de sociale-quarantaine waar we nu met zijn allen in zitten. Voor mij betekent het dat ik geen yogalessen kan geven en geen coaching kan doen, zoals ik dat normaal gesproken doe. Dat betekent ook een flinke aanslag op de inkomstenbron. Ik ben daarom aan het zoeken naar andere manieren om toch mijn huidige en mogelijk nieuwe klanten te bereiken en iets te kunnen blijven aanbieden.

Hoe doe ik dat?

-        ik ben begonnen met het opnemen van een aantal yogalessen om die via mijn YouTube kanaal aan te bieden.
-        ik ben live-lesmogelijkheden aan het inplannen, ook via YouTube en Zoom
-        ik kan op dit moment nog 1-op-1 lessen geven in de studio, waarbij de RIVM richtlijnen leidend zijn.
-        ik kan online 1-op-1 yoga, meditatie of coachgesprekken aanbieden (daarvoor gebruik ik Zoom, dat is ook voor de klant heel eenvoudig toegankelijk)

Voor mijn bestaande yogadeelnemers heb ik de mogelijkheid dat ze mijn lessen online kunnen doen, via een link die ik hen toestuur. Voor mensen die daar ook interesse in hebben, kan ik deze opties ook beschikbaar stellen.

Optie 1-op-1 personal yoga

Ik kan op dit moment op zaterdagochtend en zondagochtend een beperkt aantal 1-op-1 sessies in de studio inplannen.Het gaat dan voorlopig om:

zaterdag 21 maart,
zondag 22 maart,
zaterdag 28 maart,
zondag 29 maart,
zaterdag 4 april of
zondag 5 april.

Mogelijke tijdstippen (30 min, of 60 min aaneengesloten):

8:30 - 9:00
9:15 - 9:45
10:00 - 10:30
10:45 - 11:15

voor een personal yoga les, heb je de volgende opties:
Easy Flow, yin yoga, power yoga, stoelyoga of meditatie/visualisatie van een half uur.

Een uur aaneengesloten les.
Investering 1-op-1 in studio:

€ 35,- per half uur (vooraf betaald via Tikkie of overboeking)
€ 70,- als je 2 lesblokken aaneengesloten wilt, les is dan 1 uur in totaal.

Tenslotte wil ik je nog één andere optie bieden:

Een online (op afstand) personal yogasessie of coachgesprek.
Omdat er wellicht ook onder jullie mensen zijn die in deze ongebruikelijke situatie graag de mogelijkheid zouden hebben om een online afspraak te maken om bijvoorbeeld:

privéles op afstand te volgen
samen ontspanningsoefeningen te doen
je zorgen te bespreken
samen te zoeken naar een tijdelijke nieuwe regelmaat in je dagindeling, zodat je weer meer tot rust kunt komen

Vooral mensen die sneller overprikkeld raken, zoals bij autisme, ADHD, hooggevoeligheid of NAH, kunnen hier eerder behoefte aan hebben. Maar deze online optie is voor iedereen beschikbaar.

Dat kan op werkdagen:
tussen 8:45 - 9:15
tussen 9:30 - 10:00
tussen 10:45 - 11:15
tussen 11:30 - 12:00

Ben jij zelf, of ken jij iemand die, geïnteresseerd in één of meer van deze opties, neem dan contact met me op om een afspraak, of stuur mijn bericht aan hen door. Je helpt mij daar enorm mee.

De investering voor de online-sessies (voor de optie van het ontvangen voor de YouTube links als nieuwe online-deelnemer – eenmalige bijdrage -, of voor de opties van personal yoga sessies en coachgesprekken op afspraak, - bijdrage per sessie -) mag je naar eigen inzicht bepalen, met een minimum van € 15,-

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Fijn als je gebruik wilt maken van mijn aanbod, of dit aanbod wilt doorsturen aan anderen die dit goed kunnen gebruiken.

Namasté,
Chantal Rijsbergen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten