Afbeelding

Berenjacht met Hoogvliet supermarkt

Algemeen

Voorschoten - Hoogvliet supermarkten zijn gestart met een variant op de immens populaire berenjacht. De speciale Hoogvliet berenkleurplaat ligt dan gratis klaar en is te downloaden op de Hoogvliet website.

Mensen in het hele land plaatsen pluchen beren achter het raam. Kinderen die een ommetje maken in de buitenlucht kunnen deze (teddy)beren spotten. Een prachtig initiatief dat mensen in deze tijd op speelse wijze samenbrengt. De Hoogvliet beer heeft voor deze gelegenheid een vrolijk Paasjasje gekregen.

De kleurplaat van de paasbeer is te downloaden op www.hoogvliet.com/kids of mee te nemen in de Hoogvliet supermarkt. Klanten die online hebben besteld, ontvangen de kleurplaat bij hun bestelling. Kinderen kunnen de paasbeer naar hartenlust knutselen en kleuren. Knip de Paasbeer uit en plak hem op een goed zichtbare plek achter het raam. Klaar om gespot te worden!

Op de website www.hoogvliet.com/kids vindt de klant een Paasberenjacht scorekaart. Iedere gespotte beer levert 1 punt op, een paasbeer zelfs 3 punten. Klanten worden opgeroepen de score te delen via Facebook of Instagram. 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Antieke muziektent afgeschreven, flinke kritiek op nieuwe tent 15 uur geleden 3
Afbeelding
15 mei Buitenspeeldag in de Willem de Zwijgerlaan 15 uur geleden
De Oranje Expeditie moest helaas naar de Sporthal worden verplaatst maar de lol was er niet minder om
Kletsnat begin maar weer een fantastische Koningsdag 27 apr, 21:50
Traditiegetrouw was de eerste wedstrijd tussen het bestuur en de winnaar van vorig jaar  Old Totally Darkness. De strijd was snel voorbij.
Team Freek van Os en Roestige Rammers winnen touwtrekken 27 apr, 21:23
Afbeelding
'Koninklijk gezin' toch nog even in Voorschoten 27 apr, 13:41