Afbeelding

Wees Loyaal, Koop Lokaal, Schoonheidssalon Ambachtspad

Algemeen

Wees loyaal, Koop Lokaal, juist nu is het belangrijk Voorschotense ondernemers te steunen. Wij zochten ze op en luisterden naar hun verhaal, hoe vergaat het ze tijdens de Corona crisis?

Ingrid Nieuwenburg vertelt, 'Het was voor ons heel bijzonder, van het ene op het andere moment waren wij gesloten. Dit betekende dat wij al onze klanten nu niet zien of spreken in onze schoonheidssalon. Natuurlijk staan wij achter de maatregelen van de overheid om zo het coronavirus tegen te gaan.

Om onze klanten toch in de gelegenheid te stellen hun eigen crèmes en make-up producten te kunnen blijven gebruiken zijn wij iedere vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur in de salon aanwezig. Natuurlijk zorgen wij voor afstand tot onze klanten en er zijn nooit meer dan drie mensen tegelijk in onze winkel aan Het Ambachtspad 13. Wij hopen u van harte te ontmoeten.

Wij zijn ons aan het voorbereiden voor als wij straks de salons weer mogen openen. Natuurlijk afstand houden, maar zorgen ook voor extra bescherming, zoals mondkapjes, face shields (gezichtsbescherming), handschoenen, doorzichtige schermen voor de manicure voor de nagels en in de winkel, desinfecterende producten. Dit alles om u en ons te beschermen tegen het virus.

Vooralsnog mogen wij tot 28 april ons vak als schoonheidsspecialiste niet uitoefenen. Wij zullen u informeren als wij u weer in onze salon mogen ontvangen d.m.v. een advertentie in deze krant en social media, zoals email, facebook, Instagram, etc.

Het is een lastige tijd voor ons allemaal en voor velen van ons een hele verdrietige tijd. Wij wensen iedereen het allerbeste en veel vertrouwen voor de toekomst.

Een warme en cosmetische groet van Tessa, Loes en Ingrid.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein 13 uur geleden
Op 15 mei is er de Verwondermarkt bij basisschool Het Kompas
Verwonder in Voorschoten 14 uur geleden 1
Begrotingsbehandeling 1971/1972 met v.l.n.r. wethouder Esselaar, wethouder Baron de Vos van Steenwijk, burgemeester Van der Haar, gemeentesecretaris Eveleens, wethouder Iestra en wethouder Pels.
PvdA herdenkt oud-raadslid en wethouder Paul Pels 21 uur geleden 1
Afbeelding
Vechtpartij bij opvanglocatie Gouden Leeuw 30 apr, 13:16 12
Burgemeester Stemerdink ontving het eerste exemplaar uit handen van auteur Jan Spendel.
Honderd jaar sociaaldemocraten in Voorschoten 30 apr, 12:00 1