Afbeelding

Wees Loyaal, Koop Lokaal Lola's Bloemenstal

Algemeen

Wees loyaal, Koop Lokaal! Juist nu is het belangrijk Voorschotense ondernemers te steunen. Wij zochten ze op en luisterden naar hun verhaal, hoe vergaat het ze tijdens de Corona crisis?

Bij de eerste berichten over de Corona crisismaatregelen zag ik het somber in voor mijn bloemenstal’, zegt Lola. ‘Wat zouden de gevolgen zijn als iedereen thuis zou moeten blijven, vroeg ik mij af. Maar al snel bleek dat mensen toch gewoon boodschappen doen en nu meer dan ooit behoefte hebben aan kleur in huis. Het is dus goed gegaan met de bloemenverkoop! Binnenkort is het Moederdag en dan verwacht ik weer een behoorlijke drukte, misschien wel handig als mensen boeketten van tevoren bestellen maar nodig is dat niet hoor.
Wat tijdens deze crisis voor mij als ondernemer wel onhandig is, is dat mijn zoontje Beau die drie jaar is, niet naar de opvang kan. Ik neem hem dus nu mee naar de veiling en hij is ook vaak hier bij mij in de bloemenstal op de Van Beethovenlaan.
Voor de bloemengroothandel waren de afgelopen weken heel zwaar. Maar 20% van de omzet is voor Nederland, de rest gaat naar het buitenland en werd dus niet verkocht. Gelukkig trekt inmiddels de verkoop in Europa weer wat aan.

Lola’s bloemenstal staat op donderdag, vrijdag en zaterdag op de Van Beethovenlaan.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Antieke muziektent afgeschreven, flinke kritiek op nieuwe tent 12 uur geleden 3
Afbeelding
15 mei Buitenspeeldag in de Willem de Zwijgerlaan 12 uur geleden
De Oranje Expeditie moest helaas naar de Sporthal worden verplaatst maar de lol was er niet minder om
Kletsnat begin maar weer een fantastische Koningsdag 27 apr, 21:50
Traditiegetrouw was de eerste wedstrijd tussen het bestuur en de winnaar van vorig jaar  Old Totally Darkness. De strijd was snel voorbij.
Team Freek van Os en Roestige Rammers winnen touwtrekken 27 apr, 21:23
Afbeelding
'Koninklijk gezin' toch nog even in Voorschoten 27 apr, 13:41