Tessa de Jager bedrijfsleider Odin Voorschoten
Tessa de Jager bedrijfsleider Odin Voorschoten

Wees Loyaal Koop Lokaal, Odin Voorschoten

Algemeen

Wees loyaal, Koop Lokaal! Juist nu is het belangrijk Voorschotense ondernemers te steunen. Wij zochten ze op en luisterden naar hun verhaal, hoe vergaat het ze tijdens de Corona crisis?

Aan het woord is Tessa de Jager, bedrijfsleider bij Odin op het Treubplein in Voorschoten. ‘Bij ons is het de laatste weken een stuk drukker geworden, zegt Tessa. Of het nu komt dat mensen meer tijd hebben om boodschappen te doen in plaats van na werktijd even snel een rondje supermarkt te doen of dat mensen zich nu meer bewust zijn dat je goed voor je lijf en omgeving moet zorgen weet ik niet maar we zijn blij met deze extra toename.

Wij zijn dagelijks geopend en ook wij houden de 1,5 meter afstand goed in de gaten, onze klanten winkelen met een winkelwagen en wij merken dat de klanten zelf heel goed opletten om niet te dicht bij elkaar te komen.

Vooral op de groenteafdeling is het extra druk, dat is ook niet zo verwonderlijk want als je eenmaal de biologisch geteelde groente hebt geproefd wil je niet anders meer. Het is misschien iets duurder maar je investeert niet alleen in je gezondheid maar ook in een betere wereld.

Er worden ook steeds meer mensen lid van onze coöperatie. Leden van de coöperatie ontvangen korting op de producten in de winkel van Odin en investeren mee in een eerlijke gezonde en duurzame wereld. Odin ondersteunt duurzame projecten, zoals de imker boerderij

Coöperatie met idealen

Wij geloven dat je met elke euro die je uitgeeft aan boodschappen een keuze maakt. En mede bepaalt hoe de wereld er uit ziet. Wanneer je boodschappen doet bij Odin doe je dat bij een coöperatie met 23 eigen winkels, een groothandel, een bezorgdienst en ruim 250 afhaalpunten. Daarnaast hebben we een eigen imkerij en boerderij. Al sinds onze oprichting in 1983 kopen we direct in bij boeren, tuinders, bakkers, slagers, wijnboeren, pastamakers, chocolatiers en vele andere kwaliteitsproducenten.

Iedereen kan mede-eigenaar worden van onze coöperatie. Hierdoor is Odin eigendom van bijna 10.000 leden en het aantal groeit snel. Gelukkig, want samen maken we een verschil. Kies jij ook voor een eerlijke, gezonde en duurzame wereld? Word dan lid van Coöperatie Odin. Kijk voor informatie op onze website www.odin.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Repair Café op 25 mei 5 uur geleden
Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein 1 mei, 17:33
Op 15 mei is er de Verwondermarkt bij basisschool Het Kompas
Verwonder in Voorschoten 1 mei, 16:32 1
Begrotingsbehandeling 1971/1972 met v.l.n.r. wethouder Esselaar, wethouder Baron de Vos van Steenwijk, burgemeester Van der Haar, gemeentesecretaris Eveleens, wethouder Iestra en wethouder Pels.
PvdA herdenkt oud-raadslid en wethouder Paul Pels 1 mei, 09:52 1
Afbeelding
Vechtpartij bij opvanglocatie Gouden Leeuw 30 apr, 13:16 12