Afbeelding

Wees Loyaal Koop Lokaal Auto

Algemeen

Wees loyaal, Koop Lokaal! Juist nu is het belangrijk Voorschotense ondernemers te steunen. Wij zochten ze op en luisterden naar hun verhaal, hoe vergaat het ze tijdens de Corona crisis?

Ook autobedrijf Steyger aan de Leidseweg-Noord ondervindt veel nadelige gevolgen van de coronacrisis. Tanja Poulissen, mede eigenaar van Steyger, vertelt, ‘In eerste instantie dachten we misschien valt het allemaal wel mee. Maar al snel werden de maatregelen ingevoerd en werden er onderhoudsafspraken afgezegd. Wij hebben meteen flinke maatregelen genomen, met tape vakken afgeplakt om de 1,5 meter afstand te kunnen behouden, tafels neergezet zodat mensen op afstand konden pinnen, we zorgen dat we alles wat mensen aan kunnen raken desinfecteren en de monteurs dragen altijd handschoenen. Inmiddels is het werk in de werkplaats weer helemaal aangetrokken, onderhoud en reparatie moet toch doorgaan, maar de verkopen zijn wel enorm teruggelopen. Hoe dat verder zal gaan, daar hebben we nog geen idee van, dat is koffiedik kijken!
We zitten ook met 2000 zakken autodrop in onze maag, moet Tanja toch ook wel weer een beetje lachen. We zouden langs de route van de Avondvierdaagse staan, voor de lopers hadden wij al 2000 goodybags met kadobonnen, een keycord en o.a. een zakje autodrop gemaakt. De keycords kunnen we bewaren maar voor de autodrop gaan we nog een bestemming zoeken.
Ook hebben wij onze jaarlijkse Lady’s night moeten annuleren, dat evenement zou in juni plaatsvinden, dat is nog ver weg maar we zien nu al wel dat we op zo’n avond geen 1,5 meter afstand kunnen garanderen. Volgend jaar pakken wij dat zeker weer op’, zegt Tanja hoopvol naar de toekomst kijkend.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Repair Café op 25 mei 11 uur geleden
Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein 1 mei, 17:33
Op 15 mei is er de Verwondermarkt bij basisschool Het Kompas
Verwonder in Voorschoten 1 mei, 16:32 1
Begrotingsbehandeling 1971/1972 met v.l.n.r. wethouder Esselaar, wethouder Baron de Vos van Steenwijk, burgemeester Van der Haar, gemeentesecretaris Eveleens, wethouder Iestra en wethouder Pels.
PvdA herdenkt oud-raadslid en wethouder Paul Pels 1 mei, 09:52 1
Afbeelding
Vechtpartij bij opvanglocatie Gouden Leeuw 30 apr, 13:16 12