Walking Footballers weer begonnen.

Algemeen

Voorschoten - Na twee maanden, waarin bijna alle sport vanwege het Covid-19 virus was verboden kan er eindelijk weer aan buiten sporten worden gedacht. 

Nadat afgelopen week bij Voorschoten’97 eerst de jeugd t/m 19 jaar aan de gang mocht gaan, zijn het deze en komende week de senioren. De “echte senioren” van Voorschoten’97, de walking footballers (60-80 jaar) mochten dinsdagmiddag 12 mei het spits af bijten. Uiteraard gehouden aan de door het RIVM , de KNVB en Voorschoten’97 opgestelde regels, waaronder de inmiddels bekende 1,5-meterafstand-regel. 

Peter Dubbeling was, in een speciaal groen hesje, degene die de naleving van deze regels in de gaten hield. Overigens had hij weinig te doen, alle spelers hielden zich goed aan de regels. Met zo’n 15 man werd onder leiding van atletiektrainer Ed Zijl begonnen aan een lekker pittige warming-up, wel nodig na twee maanden. Daarna werden diverse oefeningen met bal uitgezet, uiteraard ook met inachtneming van de 1,5-meterregel. Aangezien er nog geen wedstrijden mogen worden gespeeld, werd met een fanatiek partijtje pilonnen raken de training in stijl afgesloten. De kop is er af met deze eerste training en het smaakt duidelijk naar meer. 

Hopelijk vanaf nu weer elke dinsdagmiddag, aanvang 14.00 uur.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 41 minuten geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 58 minuten geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 16 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 22 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 28 mrt, 09:00 27