<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Slogan Rabobank 'Met elkaar voor elkaar'

Het coronavirus heeft de levens van veel mensen ontregeld. Voor diverse groepen in onze samenleving zijn het extra heftige tijden. Juist nu vinden wij het belangrijk om ouderen, zorgverleners en ondernemers een hart onder de riem te steken. Zo ontstond het idee om vrolijkheid te brengen in tijden waarin ouderen meer dan ooit eenzaam zijn en ondernemers en zorgverleners het moeilijk hebben. Onder de slogan: #metelkaarvoorelkaar maken we onze rol als coöperatieve bank zichtbaar.

Donderdag 23 april werd het zorgpersoneel van Basalt, Groot Hoogwaak, Middin, Saffier, SWZ en Topaz verrast met een fleurige bloemengroet. Op donderdag 30 april gingen daarnaast twee vrachtwagens op pad om prachtige planten te bezorgen bij alle bewoners. De bloemen en planten werden door ons ingekocht bij Rabobank klanten Berg Lisianthus, Decorum en J&P teHave.

Bij een aantal huizen kwam ook de rode Engelse dubbeldekker voorrijden van ons ledenraadslid Peter Boelhouwer. Een muzikaal optreden van ras-entertainer Fred Zuiderwijk zorgde voor vele grote glimlachen op de gezichten van de bewoners. Even ontsnappen aan de eenzaamheid. Onder #metelkaarvoorelkaar maken we onze rol als coöperatieve bank zichtbaar. Rabobank gelooft in het met elkaar bijdragen aan een betere wereld, ook dicht bij huis. Juist nu samen sterk.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten