Afbeelding

Slogan Rabobank 'Met elkaar voor elkaar'

Algemeen

Het coronavirus heeft de levens van veel mensen ontregeld. Voor diverse groepen in onze samenleving zijn het extra heftige tijden. Juist nu vinden wij het belangrijk om ouderen, zorgverleners en ondernemers een hart onder de riem te steken. Zo ontstond het idee om vrolijkheid te brengen in tijden waarin ouderen meer dan ooit eenzaam zijn en ondernemers en zorgverleners het moeilijk hebben. Onder de slogan: #metelkaarvoorelkaar maken we onze rol als coöperatieve bank zichtbaar.

Donderdag 23 april werd het zorgpersoneel van Basalt, Groot Hoogwaak, Middin, Saffier, SWZ en Topaz verrast met een fleurige bloemengroet. Op donderdag 30 april gingen daarnaast twee vrachtwagens op pad om prachtige planten te bezorgen bij alle bewoners. De bloemen en planten werden door ons ingekocht bij Rabobank klanten Berg Lisianthus, Decorum en J&P teHave.

Bij een aantal huizen kwam ook de rode Engelse dubbeldekker voorrijden van ons ledenraadslid Peter Boelhouwer. Een muzikaal optreden van ras-entertainer Fred Zuiderwijk zorgde voor vele grote glimlachen op de gezichten van de bewoners. Even ontsnappen aan de eenzaamheid. Onder #metelkaarvoorelkaar maken we onze rol als coöperatieve bank zichtbaar. Rabobank gelooft in het met elkaar bijdragen aan een betere wereld, ook dicht bij huis. Juist nu samen sterk.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 9 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 9 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 9 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 9 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 15 uur geleden