<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kinderboerderij open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur
Kinderboerderij open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur (Foto: )

Morgen gaat de kinderboerderij weer open!

VOORSCHOTEN – Vanaf donderdag, 4 juni gaat de Kinderboerderij weer open! Wij hebben wel het één en ander aangepast, wij blijven nog op zaterdag en zondag dicht en de openingstijden zijn aangepast, zegt Sandy Seyn, de beheerder van de kinderboerderij.

Omdat we niet meer dan 75 bezoekers tegelijk op het terrein verantwoord vinden blijven we voorlopig op zaterdag en zondag dicht. De kinderboerderij is ook een zorgboerderij waar een aantal cliënten ons helpen met het voeren en verzorgen van de dieren. Om hen de gelegenheid te geven dit in alle rust te kunnen doen zijn openingstijden aangepast naar 12.00 tot 16.00 uur.

De dierenweide is gewoon open, de dieren buiten mogen geaaid worden, de jonge dieren die in de afgelopen weken zijn geboren zijn dat nog niet gewend dus zullen aanvankelijk nog wel wat schrikachtig zijn, verwacht Sandy. Binnen met een konijn op schoot kan nog niet, deze ruimte houden wij nog even dicht in verband met het 1,5 meter afstand voorschrift.

Datzelfde geldt voor de kinderpartijtjes en activiteiten, ‘hoewel wij die hard nodig hebben om in onze boerderij draaiende te houden, moeten we daar ook nog van af zien, het zou niet passen in het 1,5 meter afstand voorschrift’, zegt Sandy. ‘Ik vind het best spannend om na al die weken weer open te gaan, maar met de genomen maatregelen verwacht ik dat alles goed en soepel zal verlopen. Fijn om de kinderen vanaf morgen weer terug te zien op de boerderij!’.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten