<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Nieuws van de Kinderboerderij!

Ook voor de Kinderboerderij Voorschoten worden de regels versoepeld. ‘Net op tijd’, zegt Sandy Seyn, de beheerster van de boerderij, wij hebben onze inkomsten in de afgelopen maanden heel erg gemist!

Voorschoten -‘We kunnen in verband met de 1,5 meter afstandsregel nog niet helemaal terug naar de periode voor de Corona crisis. De kinderpartijtjes kunnen wij bijvoorbeeld nog niet organiseren omdat je als volwassenen 1,5 meter afstand van de kinderen moet houden. Zou er iets gebeuren dan kun je niet eens ingrijpen, dat is lastig ik ben natuurlijk wel verantwoordelijk’.

De kinderboerderij is nu open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en ook mogen de toiletten weer worden gebruikt.

Uitbreiding dagactiviteiten in samenwerking met Levin.
Wij bieden nu ook dagactiviteiten na schooltijd voor kinderen in de leeftijd van 4-18 jaar met een beperking en kinderen die extra of speciale aandacht nodig hebben. Wij hebben daarvoor een speciale begeleider met veel ervaring aangetrokken. De kinderen krijgen een programma op maat aangeboden waarbij natuurlijk het contact met de dieren en de natuur centraal staat. Vooral kinderen die snel overprikkeld raken hebben veel baat bij deze vorm van begeleiding’.

‘Voorlopig starten wij op woensdagmiddag en vrijdag na schooltijd, de kinderen blijven tot 17.30 uur op de kinderboerderij. Tijdens de schoolvakanties is het mogelijk om ook overdag te komen. De groepjes zijn klein, wij starten met vier kinderen per dag’, vertelt Sandy.

Kijk voor meer informatie op de website van de Kinderboerderij, www.stichtingkinderboerderijvoorschoten.nl en op de website www.levin-zorg.nl vind je informatie over de dienstverlening van Levin.

Ouders die hun kinderen willen aanmelden kunnen contact opnemen met Levin via: 070 820 0523 of per mail info@Levin-zorg.nl.  


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten