<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:Buro JP
Foto:Buro JP (Foto: )

De Leidse Hooitocht, het Corona-alternatief voor de Hooidagen

Leiden - Van woensdag 26 tot en met zondag 30 augustus is het zover: Dan kan jong en oud deelnemen aan ‘De Leidse Hooitocht’, het Corona-alternatief voor de Leidse Hooidagen. De Hooitocht vindt plaats van 10.00 - 16.00 uur in polderpark Cronsteyn. Vanaf startpunt Hoeve Cronesteyn kom je al zwervend door Polderpark Cronesteyn allerlei leuke en spannende natuuractiviteiten tegen, verspreid door het hele park.

Als gezin of groep, zoals BSO of kinderfeestje, boek je online en kies je een tijdstip waarop je van start wilt gaan. Tijdens deze tocht door Cronesteyn, valt er van alles te doen en te beleven. Zo kan men bijvoorbeeld op slootsafari, de natuur ontdekken op de vierkante meter, pijl en boog maken en den heerlijk hapje bereiden boven een vuurtje. Sommige activiteiten kun je zelf doen, zoals vogels spotten, bij andere staan experts om je te helpen of uitleg te geven. Uiteraard zijn alle activiteiten Corona-proof en handhaaft de organisatie de regels van het RIVM.

Tickets kosten € 6,00 per persoon en moeten vooraf gekocht worden via: www.leidsehooidagen.nl
Tip van de organisatie: Er zijn een beperkt aantal tickets per dag beschikbaar, dus wacht niet te lang met boeken!
Naar buiten! organiseert de Leidse Hooitocht in opdracht van het Zuid-Hollands Landschap en Gemeente Leiden, samen met fondsen en partners uit de Leidse regio.

Meer informatie: www.leidsehooidagen.nl Laatste nieuws: facebook.com/leidsehooidagen


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten