Meer informatie lees je op www.mensnaarmens.nl.  Een afspraak voor een intake gesprek maak je via 079.2340473 of 06.49148713
Meer informatie lees je op www.mensnaarmens.nl. Een afspraak voor een intake gesprek maak je via 079.2340473 of 06.49148713

Met verhuiscoach Sylvia Mens kun je zorgeloos verhuizen

Algemeen

Verhuizen, de meeste mensen zien er vreselijk tegenop en vooral ouderen stellen om die reden een verhuizing naar een meer aangepaste en comfortabele woning vaak veel te lang uit. Gelukkig hoeven zij er niet alleen voor te staan, verhuiscoach Sylvia Mens loodst hen met veel ervaring en geduld door deze voor hen moeilijke periode heen.

‘Vooral oudere mensen verliezen vaak het overzicht en worden dan heel zenuwachtig van een verhuizing. Ik heb daar ervaring mee en neem hen, desgewenst, alles uit handen’, zegt Sylvia. ‘Voor dat de verhuisdag aanbreekt, heb ik het oude en het nieuwe huis bezocht en weet dan precies wat er moet gebeuren. Ik bespreek de offertes van de verhuisbedrijven met mijn klanten, ik kan ervoor zorgen dat de nieuwe woning door een schoonmaakbedrijf wordt schoongemaakt en moet er geschilderd worden dan zorg ik ervoor dat de schilder precies weet wat er moet gebeuren. Als mensen nieuwe stoffering willen, dan help ik hen uitzoeken en zorg ervoor dat de stoffeerder zijn werk gedaan heeft voordat de verhuisauto op de stoep staat. Zo nodig zorg ik er ook voor dat de overbodige spullen naar de kringloop of grofvuil worden gebracht'.

Maar er valt meer te regelen, Sylvia helpt mensen ook wegwijs te worden in hun nieuwe omgeving. Zoals, waar vind je medische zorg, hoe kom je in contact met een huishoudelijke hulp, een adres voor kapper en pedicure die aan huis komen en zelfs heeft Sylvia contact met een cateraar die verse maaltijden aan huis brengt.

Regelen en organiseren is Sylvia op het lijf geschreven, ‘Ik ben er om mensen te helpen, met mijn opleiding en ervaring als organizer weet ik precies waar mensen behoefte aan hebben om zonder stress, volledig ontzorgd te verhuizen’, zegt Sylvia. ‘Mensen kunnen mij vertrouwen en mij ook altijd bellen als er vragen zijn. Het komt vooral vaak bij ouderen voor dat hen ’s avonds opeens het gevoel bekruipt dat er van alles mis zal gaan, bel mij dan gerust en dan nemen we alles nog even door’, adviseert Sylvia haar klanten.

Als verhuiscoach neemt Sylvia niet alleen senioren alle zorg bij een verhuizing uit handen. ‘Vaak zijn het ook hun kinderen die contact met mij opnemen met de vraag of ik hun ouders wil helpen verhuizen. Met name twee-verdieners hebben vanwege hun drukke bestaan niet altijd tijd om van alles voor hun ouders te verhuizen, zeker als zij niet in dezelfde woonplaats als hun ouders wonen.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 4 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 10 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 13 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 17 apr, 15:04
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 apr, 13:42