<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

12 september Open dag bij Fit20 Voorschoten

Voorschoten - zaterdag 12 september van 10.00 - 14.00 uur houdt Fit20 Voorschoten een Opendag. Tevens gaat de actie 'ambassadeurskado' voor de abonnementhouders in: '

Motiveer je iemand om naar de open dag te komen die zich vervolgens bij ons aanmeldt? Dan krijg je van ons eenmalig de helft van je maandabonnement kado en het nieuwe lid ook! 

''Geef de helft, krijg de helft!''
Open dag zaterdag 12 september van 10:00 tot 14:00
Rouboslaan 36 Voorschoten (tegenover station)

(Graag wel even aanmelden via de mail, dan kunnen wij zorgen dat er niet teveel mensen binnen zijn).

Uit de Voorschotense Krant van september 2019

Fit20? Ik zeg: probeer het een keer! Ervaar het!

Sinds een jaar is op de Rouboslaan fit20 gevestigd. Fit 20 staat voor twintig minuten per week trainen zonder omkleden. Op aanraden van een goede vriend begon supermarktmanager en duursporter Rick Tolido een half jaar geleden met fit20.

Wat was je reactie toen je hoorde: fit in 20 minuten per week?
Ja hoor, dat zal wel….! Niet dus, dacht ik. Ik kon mij wel voorstellen dat het zwaar zou zijn. En dat de trainingsmethode klopt. Maar dat je niet gaat zweten...je zweet toch altijd als je je zwaar inspant? En dat één keer per week genoeg zou zijn, dat geloofde ik niet. Ik was toch nieuwsgierig en ik ben het gaan proberen. Ik dacht 20 minuten...hoe erg kan het zijn? Eerst maar eens zien.

En wat gebeurde er toen?
Ik ben tijdens mijn eerste fit20 training heel diep gegaan. Ik was verrast hoe kapot ik was. Dat fascineerde mij natuurlijk. Als duursporter ken ik dat diep gaan wel. Maar op deze manier kapot gaan had ik nog nooit meegemaakt. Ik vind dat zelf heel fijn. Ik zag meteen dat deze training allerlei voordelen had voor mijn duursport. Dus ik ben lid geworden.

Hoe is dat bevallen?
Heel goed. Mijn beenspieren zijn sterker geworden dus ik houd het hardlopen langer vol. Tijdens het lopen verzuur ik ook minder. Mijn onderrug is altijd mijn zwakke plek geweest. Een jaar geleden heb ik een marathon gelopen. Je lichaam krijgt dan heel veel klappen te verwerken. Na 30 kilometer kreeg ik toen ook heel veel last van mijn rug. Vooral mijn onderrug. Sinds fit20 ben ik veel beter tegen die rugpijn bestand. Dat is een heel mooi resultaat. Verder heb ik meer spiermassa gekregen. Ook in mijn armen. Dat zie ik zelf, maar ik zie het ook op de speciale weegschaal die dat aangeeft.

Hoe bevalt zo'n personal trainer?
Dat was even wennen. De focus is op jou gericht. Ik had weleens met een trainer gewerkt, maar ik heb de meeste training voor mijn sport zelf gedaan. Dan is het heel fijn om nu zo goed in de gaten gehouden te worden. Als ik, onbewust, smokkel tijdens de fit20 training wordt dat meteen gezien en gecorrigeerd. Zo leer je sneller beter trainen en maak je sneller progressie. De speciale sensoren technologie van fit20 is ook heel fijn. Je ziet zelf op het schermpje voor je meteen wanneer je tempo te hoog ligt. En je weet precies hoe lang de inspanning nog duurt. Ook heel prettig, vooral als het zwaar wordt!

Raad je fit20 aan?
Ja zeker. Ik noem het vaak aan mijn vrienden. Iedereen heeft natuurlijk dezelfde reactie die ik ook had. Het kan niet. Ik zeg dan: probeer het een keer! Ervaar het! Ga langs en doe het een keer. Beslis het dan!

Fit20 Voorschoten
Rouboslaan 36
Voorschoten
071-2048030, www.fit20.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten