Afbeelding

Verwarring rondom kerst- en nieuwjaarsgroet

Algemeen Regio nieuws

We kregen de afgelopen dagen berichten binnen over de verwarring rondom de kerst- en nieuwsjaargroet die de bezorgers van onze krant afgelopen week rondbrachten. De verwarring zit m in het woord ‘weekkrant’ op het kaartje terwijl de Voorschotense Krant één keer per maand uit komt. 

De Voorschotense Krant wordt sinds eind vorig jaar verspreid door Bezorging Maasstad. ‘Vorig jaar hebben we daarom geen wenskaartjes meegegeven omdat de tijd nog zo kort was’, zegt een woordvoerder. Dit jaar ging het anders maar omdat Maasstad meerdere kranten heeft en de Voorschotense Krant de enige maandkrant is, werd één kaart gemaakt met daarop de ‘weekkrant.’ En daar ging het mis. 

De bezorgers hadden overigens allemaal wel een bezorgerspas bij zich die ze desgewenst konden tonen. De taal bleek echter voor vele bezorgers een probleem. 

Uiteraard bieden wij u onze excuses aan voor het ongemak aan. Er zijn inmiddels al afspraken gemaakt om de verwarring komend jaar te vermijden.

Nieuws overzicht

Afbeelding
GroenLinks- PvdA: Let there be light in Voorschoten! 1 uur geleden
Afbeelding
Hoe minder energiegebruik? 1 uur geleden
Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 7 uur geleden 2
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad gisteren
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind gisteren