<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Een ballonnenfeestje voor de kinderen van de Gevers Deynootschool. Foto: PR</p>

Een ballonnenfeestje voor de kinderen van de Gevers Deynootschool. Foto: PR

(Foto: )
Regio nieuws

Gevers heropent met ‘een luchtig feestje’

Net als andere scholen opende de Gevers Deynootschool deze week ook haar deuren voor alle leerlingen. Na ruim 7 weken thuisonderwijs voelde het al snel vertrouwd om alle kinderen weer in de klassen te zien zitten. De kinderen van groep 3 t/m 8 zitten op splinternieuw schoolmeubilair. 

In de Kerstvakantie is het oude meubilair geschonken aan stichting Help de schoolkinderen van Curaçao. Nieuw meubilair en een heropening geeft voldoende aanleiding voor een bescheiden feestje.

‘’We willen de kinderen in deze toch al zware tijd ook iets luchtigs bieden’’, aldus Arnaud Ouwehand, directeur van de Gevers. ‘’Daarom hebben we woensdagochtend met alle kinderen ballonfiguren gemaakt en meegegeven naar huis.’’ De ballonfiguren werden gemaakt van 1.5 meter (!) lange ballonnen van Ballonschool (www.ballonschool.nl).  


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten