Logo voorschotensekrant.nl
<p>De winkel van Ronald Besuyen kreeg een complete make-over maar de service is nog hetzelfde! Foto: Vsk</p>

De winkel van Ronald Besuyen kreeg een complete make-over maar de service is nog hetzelfde! Foto: Vsk

(Foto: )

De winkel is als nieuw, de service is als vanouds!

Niet voor niets hecht Ronald Besuyen aan het originele bord waarop 'G. Besuyen Rijwielspecialist' staat. Want de winkel is dan wel helemaal vernieuwd, maar de service van Besuyen Rijwielspecialist is als vanouds.

Ja, daar gaat het uiteindelijk toch om', zegt Ronald. 'Elke klant moet hier tevreden de deur uit gaan, of hij nu een een lekke band heeft laten repareren of één van de duurste elektrische Koga fietsen heeft aangeschaft. Maar goed, het oog wil ook wat en met zoveel nieuwe trendy fietsen in het assortiment moet je natuurlijk ook de uitstraling van je winkel daarop aanpassen'.

Iemand die een paar jaar geleden voor het laatst een fiets heeft gekocht, kijkt in de fietsenwinkel nu zijn ogen uit. Bijna alle fietsen zijn nu elektrisch en ze zien er stuk voor stuk fantastisch uit. 'Fietsen is nu echt hot', zegt Ronald. 'Je kunt merken dat men in de afgelopen zomer in Nederland bleef, waardoor veel mensen een nieuwe fiets kochten. Omdat het lang niet zeker is of we deze zomer weer naar het buitenland kunnen heb ik er daar met mijn inkoop ook rekening mee gehouden. Ik kan nu snel leveren zonder dat men rekening hoeft te houden met hele lange levertijden'.

'De elektrische fietsen zijn nu veruit het meest in trek', zegt Ronald, die daarbij zijn voorliefde voor het merk Koga niet onder stoelen of banken steekt. 'De Koga fiets is duur maar de kwaliteit is geweldig en hij ziet er ook nog eens schitterend uit! Naast de Koga heb ik nu ook het merk Dutch ID, hele goede elektrische fietsen in verschillende prijsklassen. De Dutch ID modellen zijn uitgerust met de nieuwste technologie afkomstig van de beste leveranciers zoals A-merken Bosch, Shimano, Gates en Enviolo'.

De fiets wordt niet alleen in de vakantie gebruikt, weet Ronald. 'Veel mensen die bijvoorbeeld in Den Haag werken en normaal gesproken met de trein gingen, stappen nu liever op de fiets. Op een elektrische fiets ben je in 20 minuten in het centrum van Den Haag. Je kunt op een gemiddelde accu, afhankelijk van de instelling van eco tot turbo, gemiddeld 100 kilometer fietsen. Een flinke fietstocht dus.

Corona bracht ons veel narigheid maar een voordeel is wel dat mensen meer zijn gaan fietsen en dus bewegen!'

G.Besuyen Rijwielspecialist
Voorstraat 13, Voorschoten
(071) 561 27 02
www.besuyen.nl

Meer berichten