<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Beterlopenwinkel in de prijzen bij Sterkste Schakel Verkiezing

De Beterlopenwinkel kwam afgelopen vrijdag 16 april als beste schoenwinkel naar voren in de Sterkste schakel verkiezing regio Rijnland. In de sector non food overige leverde dat een derde prijs op!

En dat is nogal een eer. Vooral als je kijkt naar het voortraject van de verkiezing.

De Sterkste Schakel is een prestigieuze prijs voor de meest klantgerichte onderneming in de regio Rijnland. Sinds 2004 wordt de onderscheiding jaarlijks uitgereikt. Genomineerden kunnen een sector prijs winnen en vervolgens meedingen naar de overall prijs.

Eerst moet een bedrijf worden voorgedragen om deel te kunnen nemen aan de verkiezing. Alle genomineerden worden op een rijtje geplaatst onderverdeeld in sectoren en getoetst op basis van criteria in het regelement van de Sterkste Schakel. Gemiddeld genomen wordt slechts 25% van de aangemelde nominaties daadwerkelijk gehonoreerd. Het zijn vaak zo’n 60 a 70 bedrijven die meedoen aan de grote verkiezing.

De kwaliteit van service en klantgerichtheid van de medewerkers zijn de uitstraling van de onderneming. Goede service verlenen vereist niet alleen de juiste beroepshouding maar ook de juiste vaardigheden. De service graad bepaalt niet zelden het lot van een organisatie.

De Sterkste Schakel Verkiezing richt zich zoals gezegd op het opsporen van bedrijven in de regio Rijnland die service en klantgerichtheid de meest normale zaak van de wereld vinden.

Om een gerichte beoordeling te maken worden bedrijven in categorieën onderverdeeld. Zo ontstaan er negen sectoren; Internationaal zakendoen, toerisme horeca recreatie en groothandel , dienstverlening< 5medewerkers , bouw installatie en techniek <20 medewerkers , detailhandel food, detailhandel non food (overige), detailhandel non food (woning en tuininrichting), bouw >20 medewerkers, automotiv.

Per sector worden er drie prijswinnaars geselecteerd door een jury. Juryleden moeten genomineerd zijn geweest en een prijs hebben gewonnen in een van de sectoren.

Als Beterlopenwinkel waren wij dan ook al trots dat we genomineerd waren. Maar tot de prijswinaars te behoren is een groot compliment voor iedereen die bij ons werkt of nauw met ons samen werkt, zegt de trotse eigenaar Paul Tap

Graag zouden we dat samen met onze klanten het glas daarop heffen. Nu dat niet kan krijgt iedere klant tot eind mei een bloemetje van ons mee. Boek via beterlopenwinkel.nl een afspraak in en neem na afloop je presentje mee.

Zie ook;

https://rijnland.sterksteschakel.nl/edities/21/


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten