Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Ellen

Toneelgroep Voorschoten pakt de draad weer op

Voorschoten - Na een seizoen waarbij repeteren door de corona vrijwel niet mogelijk was is de Toneelgroep Voorschoten weer begonnen met het instuderen van een nieuw stuk.

Seizoen 2020/2021 was ook voor de Toneelgroep Voorschoten een lastig jaar. Door de diverse corona maatregelen konden de meeste repetitie-avonden nauwelijks doorgang vinden. Maar m.i.v. 1 september zijn de spelers iedere woensdagvond weer present in het Cultureel Centrum om het toneelstuk Verre Vrienden van Alan Ayckbourne onder de knie te krijgen. De uitvoering staat gepland op 31 maart, 1 april en 2 april 2022. 

Misschien wilt U zelf ook eens in de huid van een ander kruipen, dan is toneelspel een geweldige hobby. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Heeft u belangstelling? Kom dan een kijkje nemen op onze repetitie-avond iedere woensdag in het Cultureel Centrum. Of misschien doet U liever mee achter de schermen, ook dat is mogelijk, b.v. hulp bij decor, licht, geluid, kleding of kaartverkoop. Kijk op www.toneelgroepvoorschoten.nl of maak een afspraak via info@toneelgroepvoorschoten .nl

Meer berichten