Het Repair Café is 30 oktober weer open op de vertrouwde locatie bij Zij aan Zij
Het Repair Café is 30 oktober weer open op de vertrouwde locatie bij Zij aan Zij Foto: Repair Café

Repair Café open op 30 oktober

Algemeen Regio nieuws

Zaterdag 30 oktober 2021 is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108.

Vorige maand was het Repair Café, na een Lock down van 1,5 jaar, voor het eerst weer geopend op een tijdelijke locatie naast de kerk Het Kruispunt, maar door de versoepeling van coronamaatregelen kan het Café nu weer terugkeren naar bovengenoemd vertrouwd adres van de Gemiva-SVG groep in de passage. 

Alhoewel vorige maand alleen elektrische apparaten ter reparatie aangeboden konden worden, was de opkomst overweldigend en voor ons ook bemoedigend om te zien dat zo veel Voorschotenaren ons weten te vinden. Dit keer staan wij met onze groep vrijwilligers weer klaar voor alle defecte huishoudelijke apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezet- en scheertoestellen en lichtarmaturen, kortom alle apparaten met een snoer en stekker. Daarnaast bent u ook weer welkom voor kleding- en textielreparaties, kapot meubilair en speelgoed en kleine fietsreparaties en kunnen wij uw messen en scharen slijpen. 

Een bezoek aan het Repair Café is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen, batterijen vragen wij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage  van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en materialen kunnen aanschaffen.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze site www.repaircafevoorschoten.nl of www.repaircafenederland.nl 

Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn Filiaal Voorschoten.

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink kwam het nog altijd heel fitte echtpaar Van Katwijk feliciteren met het diamanten huwelijk. Foto: PR
Diamanten echtpaar Van Katwijk: altijd trots op elkaar 1 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 3 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 4 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 4 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 20 uur geleden