Afbeelding

Oranjebridgedrive weer terug

Algemeen

Terug van weg geweest: de Oranjebridgedrive. Twee jaar kon het evenement vanwege corona geen doorgang vinden. Zaterdag 23 april is het echter weer zo ver. Het Bondsgebouw aan de Leidseweg in Voorschoten is dan de plek waar opnieuw gezelligheid troef is.
Organisator Bridgeclub Voorschoten is blij dat alle liefhebbers zich weer kunnen aanmelden voor een middagje bridgen. Dat geldt zowel voor leden als niet-leden. Om die reden is het ook een open drive.
Belangstellenden kunnen zich als paar inschrijven tot uiterlijk vrijdagavond 22 april via de mail (woensdag.bcv@gmail.com) en hoeven daar slechts €6 per duo voor te betalen. Daarbij moet worden vermeld of in de A-, B- of C-lijn wordt gespeeld. Iedereen wordt immers naar sterkte ingedeeld. Het toernooi begint om 13.30uur. De zaal gaat open om 13.15uur. Vanaf dat moment kan de bijdrage worden betaald.
Aan deze wedstrijd zijn weer leuke prijzen verbonden. De prijsuitreiking wordt rond 17.00uur verwacht. De Oranjevereniging zorgt traditiegetrouw voor Oranjebitter.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 8 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 12 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 14 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 14 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 15 uur geleden