<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: De Vertelfotograaf
Regio nieuws

Leerlingen en vrijwilligers Theehuis Jansland trakteren op mega-appeltaart

De hele maand mei viert Theehuis Jansland het 10-jarig bestaan. Op 3 mei was de start van de feestmaand. Speciaal voor deze gelegenheid was een grote appeltaart van 1 bij 1 meter gebakken. En wie jarig is trakteert. Samen met de voorzitter van Stichting Jansland Jan Janssens en coördinator Sandra Sietsema ging een drietal leerlingen van het theehuis op pad door Voorschoten om te trakteren op appeltaart. 

Zo werden Voorschoten voor Elkaar (tijdens de ontmoetingsochtend voor ouderen in het Vliethuis), de Oekraïense vluchtelingen en de dementerende ouderen in Huize Bijdorp, medewerkers van de gemeentewerf en de bibliotheek, cliënten van de Voedselbank, vrijwilligers van  Voorschoten ’97 en het Filmtheater, en ondernemers in House of Vision verrast met huisgemaakte appeltaart van het theehuis. Het gebak was een aangename verrassing en werd overal dankbaar in ontvangst genomen. 

Sebastiaan Steenbergh, die samen met Floris Kester en Wouter Boerema de gebaksdozen uitdeelde: “De mensen vonden het leuk. Ik zag overal blije gezichten.” 

De volgende activiteiten staan de komende weken nog op het gevarieerde en muzikale  jubileumprogramma, mede dankzij sponsoring van het H.L. Druckerfonds, Stichting Katapult, NUT Voorschoten en Fonds 1818: 

Zaterdag 7 mei, 14:00-16:00 uur Admira Gitaar Ensemble
Zaterdag 14 mei, 13:30-15:00 uur Dagorkest Vlietstreek
Woensdag 18 mei, 14:00-15:30 uur Pluk!koor
Zaterdag 21 mei, 12:30-13:30 uur Duoing!
Zaterdag 21 mei, 14:00-15:00 uur British Schoolband
Zaterdag 28 mei, 15:00-16:30 uur The Tickets.

Alle optredens zijn vrij toegankelijk. Dus iedereen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren en zo het 10-jarig jubileum van Theehuis Jansland mee te vieren. 

Kijk voor actuele informatie over het Theehuis en het feestprogramma op de website www.theehuisjansland.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten