Afbeelding
Foto: Natuurspeeltuin Voorschoten

Onderzoeken, ontdekken en verwonderen in de Natuurspeeltuin!

Algemeen Regio nieuws

Zondag 15 mei organiseert de Natuurspeeltuin het grote verwonderfeest. Vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur is iedereen welkom om in hoge boomtoppen te klimmen, slootdiertjes te zoeken en te bekijken, uilenballen uit te pluizen, grote zeepbellen te blazen, proefjes te doen en nog veel meer. De toegangsprijs is 4 euro per kind en van te voren aanmelden is niet nodig.

Zaterdag 21 mei is de derde bijeenkomst van de Moestuinclub. De radijsjes, wortels en aardbeien groeien goed. Nu is tijd om de komkommer- en tomatenplantjes in de grond te zetten. Ook gaan we deze keer een insectenhotel maken. De moestuinclub begint om 15:30 uur en opgeven voor deze activiteit kan door het formulier in te vullen op de website www.natuurspeeltuinvoorschoten.nl.

Het onderhoud van de speeltuin wordt door vrijwilligers uitgevoerd. Donderdagavond 20 mei staat er weer een klusavond gepland. We starten om 19:30 uur en zullen die avond vooral brandnetels en Japanse Duizendknoop uit de grond halen, de sloot leeg maken en kleine klusjes uitvoeren. Deze klusmomenten zijn noodzakelijk om de speeltuin veilig en mooi te houden. Wij kunnen alle hulp gebruiken dus kom gezellig langs donderdag 20 mei.

De natuurspeeltuin is te vinden aan de Veurseweg, achter de Gouden Leeuw. Vier van de vijf speelwerelden zijn ook voor kinderen in een rolstoel toegankelijk.

Meer informatie: natuurspeeltuinvoorschoten.nl 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 14 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 18 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 19 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 19 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 21 uur geleden