<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Natuurspeeltuin Voorschoten
Regio nieuws

Onderzoeken, ontdekken en verwonderen in de Natuurspeeltuin!

Zondag 15 mei organiseert de Natuurspeeltuin het grote verwonderfeest. Vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur is iedereen welkom om in hoge boomtoppen te klimmen, slootdiertjes te zoeken en te bekijken, uilenballen uit te pluizen, grote zeepbellen te blazen, proefjes te doen en nog veel meer. De toegangsprijs is 4 euro per kind en van te voren aanmelden is niet nodig.

Zaterdag 21 mei is de derde bijeenkomst van de Moestuinclub. De radijsjes, wortels en aardbeien groeien goed. Nu is tijd om de komkommer- en tomatenplantjes in de grond te zetten. Ook gaan we deze keer een insectenhotel maken. De moestuinclub begint om 15:30 uur en opgeven voor deze activiteit kan door het formulier in te vullen op de website www.natuurspeeltuinvoorschoten.nl.

Het onderhoud van de speeltuin wordt door vrijwilligers uitgevoerd. Donderdagavond 20 mei staat er weer een klusavond gepland. We starten om 19:30 uur en zullen die avond vooral brandnetels en Japanse Duizendknoop uit de grond halen, de sloot leeg maken en kleine klusjes uitvoeren. Deze klusmomenten zijn noodzakelijk om de speeltuin veilig en mooi te houden. Wij kunnen alle hulp gebruiken dus kom gezellig langs donderdag 20 mei.

De natuurspeeltuin is te vinden aan de Veurseweg, achter de Gouden Leeuw. Vier van de vijf speelwerelden zijn ook voor kinderen in een rolstoel toegankelijk.

Meer informatie: natuurspeeltuinvoorschoten.nl 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten