Logo voorschotensekrant.nl
Foto's: Theehuis Jansland
Regio nieuws

Jong en oud geniet van jubileumactiviteiten Theehuis Jansland

Op het zonnige terras van Theehuis Jansland was het vorige week een drukte van belang om het 10-jarig bestaan te vieren. Jong en oud genoot van de activiteiten tijdens de eerste week van de jubileummaand. 

Schmink Ster Sandra versierde dinsdag 3 mei de gezichtjes van de jongste gasten met prachtige, kleurrijke figuren. Een dag later zat het terras vol met kinderen die helemaal opgingen in de fantasierijke voorstelling van goochelaar Carlijn. Admira Gitaar Ensemble zorgde zaterdag 7 mei voor de eerste muzikale bijdrage met een mooi samenspel, geconcentreerde kinderen, trotse ouders en familie en een muisstil publiek. 

Ook de rest van de maand staan er nog veel optredens op het feestprogramma mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoring van het H.L. Druckerfonds, Stichting Katapult, NUT Voorschoten en Fonds 1818.

Zaterdag 14 mei, 13:30-15:00 uur Dagorkest Vlietstreek

Woensdag 18 mei, 14:00-15:30 uur Pluk!koor

Zaterdag 21 mei, 12:30-13:30 uur Duoing!

Zaterdag 21 mei, 15:00-16:00 uur British Schoolband

Zaterdag 28 mei, 15:00-16:30 uur The Tickets.

De leerlingen, vrijwilligers en het bestuur van Theehuis Jansland nodigen u van harte uit om van bovenstaande activiteiten te komen genieten om het 10-jarig jubileum van het Theehuis samen te vieren. Kijk voor actuele informatie over het Theehuis en het feestprogramma op de website www.theehuisjansland.nl

Meer berichten