In the pocket!!
In the pocket!! Foto's: VSK

Die medaille is binnen!!

Algemeen Regio nieuws

Vier dagen lopen, één regenbui, ruim 1100 deelnemers, 60 vrijwilligers, en, naar schatting, zo’n 600 begeleiders: de 58e Avondvierdaagse is vlekkeloos verlopen! Vrijdagavond werden de lopers feestelijk ingehaald op het terrein van Voorschoten’97. 

Alle lopers kregen een roos van hoofdsponsor Norlandia, een ijsje van Eichmann en natuurlijk die fel begeerde medaille. Drie jaar lang moest het bestuur wachten op deze 58e editie. 

‘En het was weer geweldig’, zegt een opgeluchte voorzitter Melchior Aelmans. ‘We zijn allemaal kapot maar wat een feestje. De EHBO heeft een paar blarenpleisters moeten plakken en wat tranen gedroogd maar verder is het werkelijk perfect gegaan!.’

Bij de ingang werden de lopers opgewacht door enthousiaste familie en vrienden. De eerste deelnemers kwamen zelfs hardlopend binnen. Die hadden duidelijk nog wat energie over. Daarna ging het snel naar de tent van de eigen school want daar was limonade, chips en de medaille. De overige lopers kregen de medailles van de organisatie uitgereikt. 

Wilbur Zitman, bekend van de Zingende Schilders maar met inmiddels een eigen carrière, zong namens de Lions alle deelnemers naar binnen. Peter LeClercq maakte van vrijwel iedereen een foto. Die zijn te bekijken op de website van de Avondvierdaagse en de facebookpagina.


De allereerste binnenkomer
Deze jongens kwamen rennend binnen! Die hadden nog wat energie over
Limonade en chips voor de lopers
Even praten met de speaker
Publiek kon niet wachten
Knuffel van mama!!
Fotograaf Peter LeClercq in actie
Een tevreden voorzitter Melchior Aelmans
Afbeelding
Afbeelding
Wilbur Zitman zong de deelnemers naar binnen

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 2 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 20 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 20 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 20 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 20 uur geleden