<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

Ook na afloop volop gezelligheid bij zomereditie Rendierenloop

Wie over de finish komt van de Rendierenloop op zondag 26 juni hoeft niet gelijk naar huis. Een minimarkt, muziek en lekkere hapjes en drankjes zorgen voor volop sfeer op Sportpark Adegeest.

De zomerse Rendierenloop sluit hiermee aan op de voorgaande kerstedities waarbij het ook nog lang gezellig bleef met vuur, lichtjes, de chocomel en glühwein. De kerstsfeer maakt nu plaats voor het thema zomer.

Minimarkt en loterij

Op de minimarkt is onder andere Brouwerij Voorschoten aanwezig met mooie bierpakketten. Een deel van de opbrengst gaat naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten’97. Ook de Voorschotense wijngaard Les Deux Filles heeft een kraampje. Deelnemers kunnen ook een lot kopen van de jubileumloterij van Voorschoten’97. Hierbij zijn mooie prijzen te winnen zoals een fiets, een smartphone en een reis naar een wedstrijd in de Premier League.

Wie tijdens de wandeling of funrun meedoet aan de sportieve activiteiten verdient puzzelstukjes. Deze kun je na afloop inleveren waarmee je meehelpt aan het oplossen van de grote puzzel op het complex.

Vierde editie

De vierde editie van de Rendierenloop wordt een hele bijzondere. In plaats van kerst is deze keer zomer het thema! Om 15.00 uur starten de kinderen voor een bijzondere funrun van ongeveer 1 kilometer vanaf Sportpark Adegeest langs de verschillende sportverenigingen. Ook kinderopvang Partou zorgt voor een bijzondere passage. Overal is iets leuks te doen. Snelheid is niet van belang, plezier staat voorop. Ook mascotte Rendolph is aanwezig voor een high-five of foto.

Om 16.00 uur vertrekken de wandelaars, gevolgd door de deelnemers aan de funrun om 16.30 uur. Zij maken een bijzondere ronde door Voorschoten, met passages buiten én binnen! Op meerdere locaties is een sfeeractie georganiseerd. Dit betekent dat de hardlopers en wandelaars gezellig even kunnen blijven hangen waar het gezellig is. Zij kunnen rekenen op diverse (sportieve) verrassingen, zoals lekkere hapjes en drankjes en zomerse muziek.

Inschrijven en meer informatie

De inschrijving is geopend op www.rendierenloop.nl. Kinderen betalen 5 euro. De wandeling of funrun kost 10 euro. Je kunt je ook als gezin inschrijven voor een totaalbedrag van slechts 25 euro. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten’97. Wees er snel bij, want vol is vol!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten